Descopera cea mai buna casa de pariuri din Romania

Advertorial
Luni, 26 Iunie 2017, ora 11:38
6977 citiri
Descopera cea mai buna casa de pariuri din Romania

(P) In cazul in care doresti sa te lansezi pe piata pariurilor online cu siguranta cauti sa faci profit, asta putandu-se realiza mai repede, cel putin teoretic, la o casa de pariuri cu o oferta mai buna.

Cand spunem "oferta" nu ne referim doar la cea propriu-zisa, ci la mai multe aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, bonusul de inregistrare, oferirea de transmisiuni in direct etc.

Toate aceste aspecte ne pot ajuta sa obtinem profit daca nu pe termen scurt, atunci pe termen mediu si lung. Sigur, acestea ne sunt de mare ajutor, dar daca vei paria haotic, fara sa consulti in prealabil statistica echipelor care se vor duela in meciul ales de tine, este aproape imposibil sa obtii profit.

Intotdeauna prima impresie este foarte importanta

Revenind insa "la oile noastre", sa spunem ca imediat ce intram la o anumita casa de pariuri ne putem pronunta cu privire la oferta acesteia. Este foarte important ca pe pagina principala a respectivei case online sa fie scoase in evidenta principalele avantaje avute de aceasta.

Aici ne referim la bonusul de inregistrare, la oferta de pariuri sportive (numarul de sporturi pe care se poate paria), cateva dintre promotiile oferite de acea casa sau disponibilitatea serviciului de live chat.

De asemenea, interfata site-ului sau dificultatea/usurinta de navigare de pe o pagina pe alta (mai ales cand accesam sectiunea "pariuri live") constituie un alt reper in urma caruia ne putem da seama de calitatea acelei case de pariuri.

Este foarte important sa studiezi singur oferta casei, ci nu sa te lasi influentat de diverse reclame de la TV sau de prin ziare. Asta deoarece rolul unei reclame este acela de a scoate in evidenta punctele forte ale respectivei case online, nu insa si pe cele slabe.

Impresiile altora despre o casa de pariuri pot fi de mare ajutor

In cazul in care nu avem timp sa studiem toate casele de pariuri pentru a ne face o idee de calitatea serviciilor sau daca pur si simplu doresti sa auzi o opinie obiectiva poti accesa site-ul Intelbet.

Aici gasesti recenzii obiective despre fiecare casa de pariuri, drept dovada stand faptul ca pentru fiecare dintre casele de pariuri sunt intocmite 3 puncte tari, dar si 3 puncte slabe. Dupa ce le vei lectura pe toate, vei putea fi in masura sa te pronunti cu privire la casa online care ti se potriveste.

Daca asta nu este de ajuns pentru a te decide, tot pe site-ul Intelbet gasesti diverse clasamente foarte utile ale caselor de pariuri, clasamente intocmite in functie de calitatea cotelor, de oferta, de dezvoltarea unei aplicatii pentru mobil etc.

Ba chiar poti vizualiza un clasament pe baza numarului userilor Intelbet care pariaza la o anumita casa. De asemenea, in cadrul recenziilor pentru fiecare agentie in parte vei putea vizualiza parerea userilor, exprimata in puncte forte si puncte slabe.

Totodata, daca ai vreo problema cu vreo casa de pariuri cu privire la contul tau sau daca stii pe cineva care se confrunta cu astfel de probleme (spre exemplu: validarea gresita a unui rezultat) Intelbet reprezinta solutia ideala.

Astfel de probleme pot fi postate in sectiunea "Adauga o reclamatie", pe care o gasesti accesand toate aceste agentii de pariuri online 100% legale - intelbet.ro urmand sa analizeze si sa o trimita, daca este cazul, unui operator al casei online in incercarea de a rezolva problema in favoarea ta.

Intelbet reprezinta solutia ideala si pentru cei care doresc sa participe la un concurs de pronosticuri fara sa fie nevoiti a oferi vreo argumentatie pentru optiunea aleasa. Pentru a participa trebuie doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare.

Printre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#case pariuri Romania, #paruri online , #pariuri