Fotbalist roman, arestat in Australia! E banuit de implicare in mafia pariurilor!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 13:56
3791 citiri
Fotbalist roman, arestat in Australia! E banuit de implicare in mafia pariurilor!
Foto: Prosport

Un fotbalist roman a fost arestat in Australia, fiind suspectat de implicare in mafia pariurilor sportive si de trucarea mai multor partide.

Cristian Cristea este un atacant in varsta de 25 de ani care, inainte de a lua drumul Antipozilor, a evoluat la formatii ca Viitorul Constanta, FC Snagov si FCM Targu Mures.

Acesta a ajuns in liga a doua australiana, la gruparea Southern Stars, cu ajutorul unui impresar britanic, si el banuit de implicare in mafia pariurilor.

Duminica, opt jucatori de la Southern Stars, inclusiv Cristea, plus antrenorul echipei, Zaya Younan, au fost arestati de politistii australieni. Actiunea fortelor de ordine a venit dupa ce acestia au petrecut o vacanta intr-un hotel de lux din Bali, acolo unde au cheltuit sume impresionante.

Dupa ce sportivii au ajuns in spatele gratiilor, detalii incredibile au iesit la suprafata.

Fotbalisti "plantati" de mafia pariurilor

Presedintele clubului australian a dezvaluit ca a fost abordat anul trecut, pe email, de un impresar care i-a propus mai multi jucatori de valoare la preturi extrem de mici.

Incantat de oferta, acesta a fost de acord, cinci jucatori ajungand astfel la echipa. Mai mult, antrenorul Zaya Younan s-a autoptopus si el, sustinand ca, pe langa pregatirea lotului, va reusi sa atraga si sponsori la club!

Autoritatile de la Antipozi cred ca jucatorii straini si antrenorul au fost "plantati" la Southern Stars de pariori, pentru a putea aranja meciurile asa cum isi doreau.

La putin timp timp dupa ce noua "echipa" a ajuns in Australia, meciurile din liga a doua au devenit extrem de interesante pentru pariori din India, Singapore sau China.

Rezultatele gruparii de la periferia metropolei Melbourne sunt si ele mai mult decat suspecte - o victorie, patru remize si 16 infrangeri. Singurul meci castigat a fost tocmai impotriva liderului clasamentului, Northcote City.

Presa australiana anunta ca romanul Cristea si alti trei colegi ar fi fost eliberati, doar patru jucatori ramanand dupa gratii si urmand a fi acuzati oficial.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fotbalist roman arestat Australia, #fotbalist roman mafia pariurilor, #Cristian Cristea Australia, #Cristian Cristea mafia pariurilor , #pariuri