Meciurile de miercuri seara din Liga Campionilor - cele mai bune ponturi de pariere

Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 11:46
3276 citiri
Meciurile de miercuri seara din Liga Campionilor - cele mai bune ponturi de pariere
Foto: UEFA

Penultima etapa din grupele UEFA Champions League aduce calculele finale cat mai aproape de rezolvare.

Unele echipe au calificarea deja asigurata, in alte cazuri suspansul poate continua pana in ultimul moment. Inainte de disputarea meciurilor de miercuri, practic nicio echipa nu este 100% sigura de locul exact pe care il va ocupa in ierarhia finala din grupe.

Atletico Madrid este singura echipa care a acumulat pana acum numarul maxim de puncte posibile, 12. Si totusi, nici macar aceasta echipa nu are inca certitudinea pozitiei de lider, caci Bayern Munchen, cu 9 puncte, se poate apropia periculos, mai ales ca joaca diseara cu Rostov, intr-un meci usor.

Atletico Madrid are programata intalnirea cu PSV, unde are totusi prima sansa - cota la pariuri sportive 1,33. Si cota nemtilor pentru victorie (1,25) exprima perspectivele unui joc de la care nu sunt asteptate surprize.

Barcelona este in prezent lider in grupa C, fiind de altfel si una dintre principalele favorite pentru castigarea trofeului Champions League (cota 4,25). Spaniolii joaca in deplasare cu Celtic, avand cota 1,27 pentru meci castigat.

Mai interesanta pentru soarta calificarii este partida dintre Borussia Monchengladbach si Manchester City. Cu 4 puncte acumulate in clasament (3 mai putin decat britanicii), nemtii inca au sanse de calificare si joaca pentru cucerirea locului 2 in grupa. Cota pentru victoria "cetatenilor" este 1,80 - un rezultat care ar aduce linistea dorita in tabara campioanei Angliei.

Arsenal si PSG nu mai pot rata calificarea, caci au deja cate 10 puncte. Cele doua formatii evolueaza in meci direct, dupa ce in tur scorul a fost 1-1. Daca una dintre echipe ar obtine victoria, cel mai probabil si-ar adjudeca si pozitia de lider pana la final. Si un egal este insa tolerat de ambele parti, deci se poate paria pe un astfel de scor - cota 3,45 pe unibet.ro.

In cazul meciului dintre Ludogoret si Basel, o varianta demna de luat in calcul ar fi pariul pe "ambele echipe marcheaza" - cota 1,86. In tur, si acest meci s-a incheiat 1-1.

Si tot 1-1 a fost scorul in ultima partida dintre Benfica si Besiktas. Acum, noul meci se joaca in Turcia, iar Besiktas cauta victoria care sa o aduca pe un loc eligibil pentru calificarea in primavara europeana in UEFA Champions League. Cel mai probabil ambele formatii vor inscrie cel putin o data (cota 1,92). In cealalta intalnire din grupa, Napoli pare sa aiba sanse mari de victorie cu Dinamo Kiev, cota 1,42. Interesant este ca meciul va fi arbitrat de romanul Ovidiu Hategan.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#pariuri Liga Campionilor, #ponturi bune Liga Campionilor , #pariuri