Noi meciuri tari în fotbalul european în acest week-end

Advertorial
Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 17:38
3058 citiri
Noi meciuri tari în fotbalul european în acest week-end
fotbal FOTO: unibet.ro

În ultimele zile din luna octombrie, fotbalul european programează noi meciuri foarte interesante pentru fani, precum și pentru pasionații de pariuri.

Week-endul începe cu PSGLille, o partidă care promite spectacol în campionatul din Franța. Pe lângă acest derby din Ligue 1, multe alte meciuri de top se vor juca în Premier League, Serie A și chiar în Liga 1.

În centrul atenției în Anglia avem duelul Tottenham – Manchester United, în Italia putem urmări confruntarea dintre AS Roma și AC Milan, iar în campionatul românesc întâlnirea CFR Cluj - FC Voluntari are implicații în prima parte a clasamentului.

Alături de detalii despre 3 meciuri de top din acest week-end, în prezentul articol se regăsesc și ponturi cu cote foarte bune în oferta de pariuri online Unibet.

Iată cele mai tari meciuri & ponturile aferente:

PSG - Lille: Ambele marchează și Peste 2.5 goluri în total – cotă 2.16 la Unibet

Vineri, de la ora 22:00, clienții activi ai Unibet pot urmări meciul PSG – Lille în direct online, prin Live Stream.

Derby-ul etapei în Ligue 1 aduce împreună o echipă ultraperformantă - liderul PSG și una care a evoluat în acest sezon mult sub așteptări (Lille, locul 10 în clasament).

Campioana în exercițiu este departe de a impresiona, în timp de PSG, cu un lot de lux și printre ai cărei parteneri oficiali se numără și Unibet, domină clar în Ligue 1.

Interesant este că PSG este vulnerabilă în defensivă, având o medie de aproape un gol primit pe meci, deci Lille este foarte posibil să înscrie în meciul de vineri seară.

Ne putem aștepta la un meci încins, cu goluri de ambele părți, căci Lille are nevoie de un miracol, iar PSG va face totul să nu piardă puncte. Merită luată în calcul cota 2.16 propusă de Unibet în secțiunea pariuri combo pentru selecția Ambele marchează și cel puțin 3 goluri în total pe tabelă.

Tottenham - Manchester United: Goluri la ambele porți și Peste 2.5 în meci – cotă 1.94 la Unibet

Două echipe ce au dezamăgit la început de sezon se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci în care se caută revenirea de formă în Premier League.

Tottenham ocupă locul 6 în clasament (15 puncte) și tocmai a fost învinsă de West Ham (1-0 în etapa precedentă), iar Manchester United este pe locul 7 (14 puncte) și vine după 2-4 cu Leicester și 0-5 cu Liverpool.

Niciuna dintre cele două formații nu strălucește în defensivă, deci există toate șansele pentru ca meciul să fie cu multe goluri. În ultimele 4 partide directe, ambele echipe au marcat, iar în 3 rânduri s-au consemnat cel puțin trei goluri pe tabelă.

Capătă contur așadar pontul de cotă 1.94 în secțiunea pariuri combo de la Unibet: ambele echipe marchează și un total de cel puțin 3 goluri în meci.

CFR Cluj - FC Voluntari: gazdele câștigă la zero - cotă 1.87 la Unibet

Sâmbătă, de la ora 21:30, liderul CFR Cluj (cu 33 de puncte) joacă alături de FC Voluntari, ocupanta locului 5 (cu 24 de puncte în clasament).

Până acum, ambele formații au impresionat, dar CFR Cluj are mai multă experiență și un lot mai valoros. În ultimele 5 meciuri jucate la Cluj, ilfovenii nu au reușit să puncteze nici măcar o dată. De la ultima înfrângere suferită de CFR Cluj cu FC Voluntari s-au disputat opt meciuri.

Idee la pariuri online: CFR Cluj se impune fără să primească gol – cotă 1.87 rezultată prin funcția de creare pariu de la Unibet.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#fotbal, #pariuri fotbal , #pariuri