Nu paria pe meciurile de duminica din Serie A pana nu citesti asta!

Advertorial
Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 17:00
19056 citiri
Nu paria pe meciurile de duminica din Serie A pana nu citesti asta!

"Nu te grabi sa-ti arunci banii in lupta pana cand nu-ti iei toate datele despre o anumita partida," spun specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania, care vor sa le vina in ajutor pasionatilor de adrenalina furnizandu-le cele mai bine documentate avancronici si sugestii de ponturi pentru meciurile vedeta ale etapei, AC Milan vs AS Roma si Atalanta vs Juventus, dar si agentiile la care pot gasi cele mai valoroase cote pentru respectivele selectii.

PARIAZA ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN SERIE A, VEZI AICI LISTA AGENTIILOR RECOMANDATE!

AC Milan vs AS Roma

Investitiile facute in aceasta vara la Milan inca nu se vad pe teren. Echipa pare ca arata ceva mai bine decat in sezonul trecut, insa jucatorilor parca le lipseste entuziasmul.

Baietii lui Vincenzo Montella nu formeaza deocamdata un grup foarte unit, iar acest lucru se vede in momentele dificile. Cu siguranta, numirea lui Leonardo Bonucci in functia de capitan nu le-a cazut prea bine anumitor jucatori mai vechi din echipa. Milan-ul are 4 victorii si doua infrangeri in aceasta stagiune, insa defensiva nu pare sa fie deloc in forma. Joi, Bonucci si compania au castigat meciul de acasa cu Rijeka din grupele Europa League, gratie golului marcat de Cutrone in minutul 94, dupa ce croatii marcasera doua goluri in minutele 84, respectiv 90 si credeau ca vor obtine un punct nesperat. Duminica trecuta, Bonucci si colegii sai au incasat tot 2 goluri in deplasarea de la Sampdoria, pierduta de milanezi cu scorul de 2-0.

Lui Eusebio Di Francesco nu i se poate reprosa nimic in afara infrangerii suferite in fata Inter-ului lui Spalletti, in a doua etapa din acest sezon de Serie A: Desi romanii conduceau la pauza cu 1-0, oaspetii au reusit sa marcheze de 3 ori in repriza secunda si sa plece acasa cu toate cele 3 puncte. De Rossi si compania s-au impus in celelalte 4 partide din campionat. In Liga Campionilor, AS Roma a remizat cu scor alb acasa cu Atletico Madrid si a invins-o miercuri pe campioana Azerbaidjanului, FC Karabah.

Atacul romanilor functioneaza excelent, iar defensiva pare sa fie suficient de capabila pentru a le face fata milanezilor. Baietii lui Di Francesco si-au invatat lectia si nu vor mai rata ocazia de a se impune in acest derby: AS Roma DNB @ 1.90 la Betfair.

Aceste meciuri au o incarcatura speciala. Chiar daca oaspetii au prima sansa, ne putem astepta ca si gazdele sa marcheze: Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri @ 2.55 la Netbet si AS Roma sa castige si ambele echipe sa marcheze @ 4.50 la Unibet.

Atalanta vs Juventus

Atalanta nu a avut cel mai bun start de sezon, pierzand primele doua partide oficiale disputate in fata celor de la AS Roma (0-1) si Napoli (1-3). Ulterior insa, apele s-au linistit si baietii lui Gasperini au intrat pe un fagas bun. Pe langa cele doua victorii din Serie A, nerazzurri au invins-o de o maniera categorica pe Everton, cu scorul de 3-0, in prima partida din grupele Europa League. Papu Gomez si compania au obtinut joi un punct italienesc in deplasarea de la Olympique Lyon, practicand un joc ultra defensiv, sutand numai de doua ori pe parcursul celor 90 de minute.

Desi a avut un parcurs perfect in Serie A pana in acest moment, Juve nu s-a descurcat prea bine in celelalte competitii in care a fost implicata. Bianconeri au pierdut Supercupa Italiei cu Lazio si apoi au suferit o infrangere usturatoare pe Camp Nou, pierzand primul meci din acest sezon de Liga Campionilor cu scorul de 3-0. Cu toate acestea, Juve are o forma excelenta in acest moment, reusind sa castige ultimele 4 meciuri oficiale fara prea mari emotii. Miercuri, Juventus a obtinut si primele puncte in cea mai puternica competitie continentala inter-cluburi, invingand-o pe campioana Greciei, Olympiakos, cu scorul de 2-0. Golaverajul lui Juve din campionat, 18-3, spune insa foarte multe despre valoarea echipei antrenate de Massimiliano Allegri.

Atalanta a invins-o ultima data pe Juventus in data de 17 ianuarie 2002, in returul din sferturile de finala ale Cupei Italiei; cu toate acestea, Juventus a fost echipa care a mers mai departe, datorita scorului mai bun facut in primul meci. 21 victorii si doua remize a obtinut Juventus in meciurile du nerazzurri din acel moment si pana in prezent. Oaspetii au si avantajul are si avantajul conditiei fizice, pe langa cel valoric, asa ca soarta partidei pare una clara, si anume: Victorie Juventus @ 1.75 la Betano.

Atalanta a marcat si a primit gol in 6 dintre cele 8 partide oficiale disputate in acest inceput de campanie: Ambele marcheaza @ 2.00 la Sportingbet.

PARIAZA LIVE SI DESCOPERA OFERTA BOGATA DIN SERIE A. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE SI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat joi, 25 aprilie, la câteva ore după ce a fost trimisă în judecată. Într-un mesaj postat pe Facebook, Clotilde Armand precizează...
#pariuri serie A , #pariuri