Primul El Clasico din sezonul 2018/2019 este programat duminica, 28 octombrie

Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 11:10
1993 citiri
Primul El Clasico din sezonul 2018/2019 este programat duminica, 28 octombrie

Runda a 10-a din La Liga, unul din cele mai spectaculoase campionate de fotbal europene, programeaza in aceasta duminica un nou episod din El Clasico, de aceasta data mai sarac la capitolul vedete. Partida se va desfasura pe stadionul Camp Nou din Barcelona, cu incepere de la ora 17:15 si poate fi urmarita in transmisiune directa la TelekomSport si DigiSport.

FC Barcelona si Real Madrid s-au duelat de 176 de ori in La Liga pana in prezent, madrilenii obtinand 72 de victorii, catalanii cu doua mai putine, iar numarul rezultatelor de egalitate este 34.

Din pacate pentru fanii celor doua echipe, dar si pentru iubitorii fotbalului in general, va fi primul El Clasico, dupa foarte multi ani, in care nu vor evolua doi dintre cei mai iubiti fotbalisti din lume. Este vorba, bineinteles, despre Cristiano Ronaldo, transferat in vara la Juventus Torino, dupa 9 ani petrecuti la Real, si Leo Messi, accidentat la mana dreapta in ultima partida din La Liga.

In plus, se pare ca nici Marcello, un alt jucator extrem de important al Realului, nu va fi pe teren, brazilianul suferind si el o accidentare in meciul cu Plzen, din Liga Campionilor.

Inaintea partidei de duminica, FC Barcelona se afla pe prima pozitie in La Liga, in ciuda faptului ca a obtinut o singura victorie pe parcursul ultimelor 5 runde. Prin urmare, distanta fata de urmaritoare este de un singur punct, insa catalanii dau semne de revenire, castigand lejer ultimele doua partide, 4-2 in campionat, cu Sevilla si 2-0 miercuri seara in Liga Campionilor, contra lui Inter. Ambele meciuri s-au disputat pe Camp Nou.

De partea cealalta, Real Madrid ocupa un neverosimil loc 7 in Spania, dupa primele 10 etape, avand parte de cel mai prost start de sezon din ultimii 17 ani. Los Blancos vin dupa 3 infrangeri si un egal in ultimele 4 etape din campionat, in timp ce ultimele doua partide disputate in Liga Campionilor au lasat mult de dorit.

Invinsi pe terenul lui TSKA Moscova in etapa a doua, madrilenii au castigat marti seara la limita meciul cu Plzen, scor 2-1, insa jocul prestat nu a fost unul multumitor.

Dupa cum probabil va asteptati, cotele la pariuri pentru Barcelona - Real Madrid indica echipa gazda ca fiind favorita partidei, astfel ca Julen Lopetegui, cel care i-a luat locul lui Zinedine Zidane pe banca tehnica a Realului, are toate sansele sa fie demis la inceputul saptamanii viitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#cote El Clasico, #cote Real Barcelona , #pariuri