Spectacol total in weekendul 9-11 aprilie - meciuri tari in La Liga, Premier League si Liga 1

Advertorial
Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 11:54
6011 citiri
Spectacol total in weekendul 9-11 aprilie - meciuri tari in La Liga, Premier League si Liga 1
Premier League si Liga 1 FOTO: unibet.ro

La final de saptamana, dupa spectacolul din UEFA Champions League, vin si meciurile pline de suspans din marile campionate nationale din Europa. Romania nu face exceptie de la derby-uri, deci ne indreptam atentia inclusiv spre Liga 1, unde se joaca partida Universitatea Craiova - CFR Cluj.

Fotbalul este, ca de obicei in prim-plan, insa pasionatii de sport nu trebuie sa rateze returul sferturilor de finala din Champions League la handbal feminin, dintre TSKA Moscova si CSM Bucuresti.

Toate evenimentele au fost deja listate la casa de pariuri Unibet, una din cele mai populare agentii online licentiate in Romania.

Avancronica celor mai importante evenimente sportive programate la final de saptamana plus cote si ponturi pariuri

1. Real Madrid - FC Barcelona: Ambele marcheaza & NU se termina egal - cota 2.15

Sambata seara, de la ora 22:00, avem El Clasico in varianta "totul sau nimic" - un egal nu le ajuta prea tare. Atat Real Madrid, cat si FC Barcelona au nevoie de cele 3 puncte pentru a-si mari sansele la locul 1, ocupat acum de Atletico Madrid (66 de puncte). Barcelona este pe locul 2, cu 65 de puncte in clasament, iar Real pe locul 3, cu 63 de puncte.

Meciul va putea fi urmarit in direct la Unibet TV (gratuit pentru clientii activi) si vine dupa un succes important pentru Real Madrid: 3-1 cu Liverpool in Liga Campionilor. In conditiile in care un egal nu ar ajuta-o decat pe Atletico, este de asteptat ca ambele formatii din meciul Real Madrid - FC Barcelona sa forteze in atac. In acest context, se poate folosi functia Creare Pariu de la Unibet pentru o miza pe Ambele marcheaza & Nu va fi egal - cota 2.15 rezultata prin acest mecanism.

2. Tottenham - Manchester United: 1X & ambele marcheaza - cota 2.43

Duminica, de la ora 18:30, se joaca Tottenham - Manchester United, un meci de orgoliu, dar cu importanta mai mare in economia clasamentului pentru gazde. Tottenham este pe locul 6 in Premier League, la 3 puncte de ultimul loc care duce in Champions League. De cealalta parte, United se afla pe locul 2, la distanta foarte mare de liderul autoritar Manchester City. Teoretic, oaspetii nu au o motivatie foarte puternica de a castiga prin prisma nevoii de puncte, insa au de luat o revansa dupa ultimul meci cu Tottenham, cand au pierdut la scor 1-6.

Tottenham are 5 victorii la rand pe teren propriu, iar ultimele patru meciuri dintre cele doua formatii au fost cu goluri la ambele porti. Dintre cele peste 300 de optiuni de pariere propuse de agentia de pariuri online Unibet, selectia combinata 1X & ambele marcheaza - cota 2.43 - pare a avea mult potential.

3. Universitatea Craiova - CFR Cluj: 1X & sub 2.5 goluri - cota 2.12

In Liga 1, se joaca derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj, duminica de la ora 21:30. Gazdele sunt pe locul 3 in clasament, cu 57 de puncte, iar oaspetii ocupa locul 2, cu 63 de puncte, doar unul sub liderul FCSB. Este, asadar, un meci cu importanta directa in lupta pentru titlul de campioana.

CFR Cluj vine dupa un succes cu Dinamo obtinut extrem de greu, iar Craiova dupa o remiza cu FCSB. Totusi, in etapa anterioara mai mult au impresionat craiovenii decat clujenii, prin maniera de joc. Atat Universitatea Craiova, cat si CFR Cluj sunt foarte eficiente in defensiva (au primit cele mai putine goluri in acest sezon, 14 si 15), asadar ne asteptam la un meci cu putine goluri. Cu functia Creare Pariu de la Unibet se poate concretiza aceasta idee in selectia: 1X & sub 2.5 goluri - cota 2.12.

De urmarit in week-end: TSKA Moscova - CSM Bucuresti

Handbalul romanesc are o sansa mare de a ajunge pe o pozitie de top, gratie echipei CSM Bucuresti. "Tigroaicele" pot ajunge din nou in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce au invins in mansa tur cu 32-27. Returul se va juca duminica, de la ora 17:00, fiind transmis in direct prin Unibet TV, canalul de live streaming al agentiei de pariuri online Unibet, care este si sponsor CSM Bucuresti.

Rusoaicele sunt favorite, cu cota 1.43 pentru meci castigat, in timp ce romancele au cota 3.50 pentru victorie. Un scor egal are cota 10.00 in acest moment pe unibet.ro. Pe aceasta platforma de pariuri online se poate profita si de o campanie promotionala in cadrul careia, cu doar 25 lei rulaj la pariuri sportive sau cazino, se participa la tragerea la sorti pentru gadgeturi de ultima generatie, bani cash, rotiri si pariuri extra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Echipa engleză Aston Villa a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, gruparea londoneză Arsenal, în etapa a 33-a din Premier League. Oaspeţii au marcat în minutele 84 şi 87. Arsenal a...
#premier league, #la liga, #liga 1, #fotbal, #pariuri sportive , #pariuri