Strategia de pariuri Back Lay

Advertorial
Luni, 26 Martie 2018, ora 16:52
8871 citiri
Strategia de pariuri Back Lay

O strategie buna este cheia rezultatului pe care il putem obtine in cele din urma prin plasarea diverselor pariuri online la case de pariuri online autorizate. De multe ori am auzit ca o strategie concreta ne poate ajuta sa castigam multi bani, in mod regulat si fara prea mult efort. Aceasta idee este complet falsa si a cauzat multe probleme, in special jucatorilor mai putin experimentati.

Trebuie sa recunoastem cat de valoroase sunt strategiile in momentul plasarii unor pariuri sportive online la diverse case de pariuri legale.

Valoarea lor este incontestabila. Ele sunt capabile sa ne indice calea pe care trebuie sa o urmam in asa fel incat sa ne ajute sa ne imbunatatim rezultatele, mai ales prin minimizarea riscurilor si evitarea unor mari esecuri care ne determina sa inregistram pierderi importante. Din acest motiv, strategiile sunt vitale de fiecare data cand pariem.

Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna, in niciun fel, ca avem de-a face cu un sistem infailibil, care, odata pus in aplicare, ne va ajuta sa castigam mereu. Oricine crede in astfel de afirmatii poate pierde sume mari de bani de fiecare data cand pariaza.

Sfatul nostru este ca respingeti complet acest tip de informatii care se gasesc pe Internet si care vorbesc despre o metoda miraculoasa de castig permanent. Aceasta metoda, pur si simplu, nu exista.

Cele mai clare dovezi care demonstreaza acest lucru sunt cele care ne arata cat de mult s-au dezvoltat casele de pariuri online. Profiturile pe care le inregistreaza sunt un rezultat al activitatii lor. Astfel, este clar ca pariorii nu pot castiga intotdeauna oricat de miraculoase ar fi strategiile pe care le folosesc.

Dar, deoarece strategiile au o valoare enorma in sine, o sa va prezentam una in acest articol. Este o strategie complexa si dintr-un anumit punct de vedere riscanta, dar care cu siguranta va va fi de ajutor. Este vorba de strategia Back Lay. In cele urmeaza va vom explica ce semnifica pariurile de tip back si de tip lay.

Ca regula generala, in acest tip de pariu putem risca numai suma specifica stabilita de casa de pariuri insasi, deoarece aceasta este cea care impune ritmul in orice moment in acest tip de strategie.

Pe de alta parte, pariurile Lay sunt exact invers. Nu este vorba despre a paria pe un anumit rezultat, ci impotriva acestuia. Imaginati-va cazul unui meci in care pariem impotriva castigarii echipei spaniole Barcelona.

Vom castiga acest pariu daca rezultatul meciului va fi in favoarea echipei adverse sau daca meciul se termina la egalitate. Sa presupunem ca pentru victoria Barcelonei cota oferita este de 1,68, iar suma maxima este de 10 euro.

Daca Barcelona va castiga meciul, vom pierde un total de 16,80 euro, care este rezultatul inmultirii sumei initiale cu cota de 1,68. In cazul in care echipa adversa castiga sau meciul se termina la egalitate, atunci vom incasa cei 10 euro pe care i-am investit in pariu.

O alta optiune in cazul acestui tip de pariuri este de a paria impotriva unei remize sau a victoriei echipei adverse. In acest caz, pariorul este cel care determina cota si va fi singurul va reglementa treptat cotele.

O alta regula nescrisa pentru acest tip de pariu este ca intotdeauna este mult mai simplu sa acceptam oferte pentru partidele din marile ligi europene. Sfatul nostru este ca, mai ales la inceput, sa incercati diferite cote pentru a sti unde se misca.

Unul dintre elementele cheie privind utilizarea corespunzatoare a acestui tip de strategie este ca pariorii sa fie capabili sa profite la maxim de schimbarile care se produc in ceea ce priveste cotele.

Aceasta strategie nu este nici usoara, nici una care sa ne ofere mari beneficii. Acest lucru nu inseamna ca nu ne permite sa obtinem

castiguri pe termen lung.

Pentru a descoperi mai multe informatii despre strategiile pe care le puteti folosi pentru a obtine profit, va recomandam sa intrati pe 10pariuri.ro si biletu-zilei.com.

Aici veti descoperi si ponturi pariuri si informatii despre bonusuri case de pariuri sau bonusuri la casino online. De asemenea, veti afla si in cazinouri online puteti juca jocuri de noroc.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Citește și:
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, îi cere ministrului Transporturilor să stopeze o petrecere privată, cu muzică lăutărească, ce ar urma să fie organizată în vagoanele...
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 26 noiembrie, că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est reprezintă o...
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0