Ce spune Ana Maria Prodan despre divortul de Reghecampf si cum va gestiona situatia cu Gigi Becali

Joi, 04 Februarie 2021, ora 07:50
23331 citiri
Ce spune Ana Maria Prodan despre divortul de Reghecampf si cum va gestiona situatia cu Gigi Becali
Ana Maria Prodan si Reghecampf FOTO facebook

Ana Maria Prodan e implicata intr-un scandal de proportii cu Gigi Becali, din cauza transferului fotbalistului Denis Man, de la FCSB la Parma. Intre ea si patronul echipei au avut loc schimburi dure de replici, care s-au lasat cu jigniri, acuze si dezvaluiri picante.

Gigi Becali sustine ca relatia impresarei su sotul ei Laurentiu Reghecampf este extrem de subreda, fapt infirmat categoric de aceasta.

"Am vazut si eu ce a aparut, dar nici nu am cum sa comentez asa ceva. Nu se va intampla niciodata (n.r. - divortul). El, in palatul lui, poate sa spuna ce vrea. Nici nu mai stiu ce sa inventeze, nu mai dorm de grija noastra. Sunt ciudosi ca Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care exista, iar eu am reusit sa ma impun intr-o lume a barbatilor, a misoginismului. Probabil ca unii nu suporta faptul ca noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient", a declarat Ana Maria Prodan pentru playsport.ro.

Ii pare rau ca s-a certat cu mine

Dupa zile intregi de jigniri, ea a lasat insa si o portita deschisa pentru impacare cu Becali. "Pana acum o saptamana, el le-a zis tuturor prietenilor si dusmanilor sai << sa nu va certati vreodata cu Anamaria Prodan, este din toate punctele de vedere pregatita! >> . I-a luat Dumnezeu mintile, l-a pus diavolul sa vorbeasca. Greseala majora a lui Gigi Becali a fost cand m-a acuzat de ceva. Este o chestie personala, iar el o stie foarte bine.

Acum ii pare rau, a incercat sa imi dea mesaj dar e blocat pe telefonul meu, nu mai poate lua legatura cu nimeni din familia mea. A incercat sa il sune si pe Laurentiu, foarte tarziu. Probabil in ani daca o sa ne lovim unul de celalalt chiar as accepta scuzele lui. Ca eu sunt vulcanica e un lucru stiut.

Impacare? S-a impacat si cu MM Stoica, cu absolut toata lumea. Problema nu e asta, ci faptul ca pentru bani un om a stricat o prietenie. Lucru de neinteles pentru ca eu nu aveam nevoie de vreun ban de la el. Nu i-am cerut vreodata un leu.", a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

CTESTE SI:

FOTO Mihai Stoica, o noua ironie dura la adresa dinamovistilor

FOTO Provocatoare pe acoperis! Cu ce si-a umplut timpul o tenismena de top in carantina

FOTO Un fost fotbalist de la CFR Cluj si FCSB, dat in urmarire de Interpol. De ce este acuzat

Meciul Simonei Halep din sferturile de finala de la Melbourne a fost anulat din cauza COVID-19

FOTO Fosta sotie a lui Astori, jucatorul italian gasit mort in camera de hotel, prinsa de paparazzi in compania unui fotbalist de top

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#Ana Maria Prodan, #reghecampf, #ruptura, #divort, #zvonuri , #stiri fotbal