Chiriches i-a cucerit pe englezi in doar 24 de ore

Sambata, 31 August 2013, ora 18:09
5132 citiri
Chiriches i-a cucerit pe englezi in doar 24 de ore

Tottenham Hotspur si-a vandut cel mai bun jucator pentru o suma record in istoria fotbalului, insa britanicii il vad deja pe Vlad Chiriches noul star de pe White Hart Lane si ii fac o prezentare superba.

Chiriches este de doar o zi jucatorul lui Tottenham, dar a reusit sa-i cucereasca pe jurnalistii de la Goal.com, cel mai important portal de sport din lume.

"Cu un simt al pozitionarii suprem si o abilitate naturala de a citi jocul, Chiriches este unul dintre cei mai eleganti fundasi din lume, inzestrat cu abilitati tehnice excelente. Este un jucator care intotdeauna doreste sa joace balonul in fata si sa urce in atac, precum Vertonghen a invatat in perioada pe care a petrecut-o la Ajax", a notat sursa citata.

Evolutia mai slaba a lui Chiriches din amicalul cu Slovenia disputat anul trecut a fost un moment important in cariera fundasului, insa criticile nu l-au afectat, ba dimpotriva.

"Criticile puteau fi o lovitura pentru un jucator tanar, dar Chiriches a dovedit ca este puternic mental si a facut cel mai bun sezon din cariera. Nu doar ca a ajutat Steaua sa castige primul titlu incepand cu 2006, dar a avut si evolutii exceptionale in Europa League. A inscris un gol incredibil din foarfeca si altul dintr-un voleu crucial", mentioneaza portalul.

In plus, Chiriches este vazut drept un viitor idol pe White Hart Lane.

"Daca fanii lui Spurs au nopti albe din cauza plecarii iminente a lui Bale, ei ar trebui sa se odihneasca odihniti stiind ca unul dintre cei mai promitatori fundasi ai Europei a sosit pe White Hart Lane", a conchis Goal.com.

Primele impresii ale englezilor despre Vlad Chiriches

Tottenham Hotspur a avut o campanie furibunda de achizitii in aceasta vara, platind in total 106 milioane de lire sterline.

Vlad Chiriches a semnat, joi un contract pe urmatorii cinci ani cu Tottenham.

El va avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon. Din acesti bani, fratii Becali vor incasa un comision in valoare 60 de mii de euro.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Vlad Chiriches Tottenham, #transfer Chiriches Tottenham, #Chiriches laudat englezi , #stiri fotbal