Ciprian Deac explica suprematia CFR-ului in fotbalul romanesc: "Avem in ADN-ul nostru sa fim campioni"

Miercuri, 19 Mai 2021, ora 09:41
1842 citiri
Ciprian Deac explica suprematia CFR-ului in fotbalul romanesc: "Avem in ADN-ul nostru sa fim campioni"
Ciprian Deac

Atacantul Ciprian Deac a declarat marti seara ca jucatorii de la CFR Cluj au in ADN-ul lor dorinta de a fi campioni si considera ca si in sezonul viitor echipa ardeleana va fi principala pretendenta la titlu, conform news.ro.

"Este bucurie foarte mare, am muncit un an de zile, numai noi stim cat am suferit si Dumnezeu ne rasplateste. Cred ca am castigat campionatul pe merit, echipa asta merita tot ce este mai bun.

Avem in ADN-ul nostru sa fim campioni si asta se vede. Am demonstrat ca inca mai avem foame si cred ca la anul tot noi vom fi principala pretendenta la titlu", a declarat Deac, care are sase titluri de campion cu CFR.

Formatia CFR Cluj a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botosani, si a castigat al patrulea titlu consecutiv de campioana a Romaniei si al saptelea din istoria sa.

Unica reusita a meciului a fost semnata de Tiganasu, in proprie poarta, in minutul 53.

Din etapa a IX-a, penultima, mai sunt de disputat meciurile FCSB - Universitatea Craiova si Academica Clinceni - Sepsi OSK.

Inaintea acestor doua meciuri, clasamentul este urmatorul:

Clasament: 1. CFR Cluj - 51 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi - 37, 4. Universitatea Craiova - 37, 5. FC Botosani - 31, 6. Academica Clinceni - 29. FCSB poate egala matematic CFR Cluj in fruntea clasamentului, dar bucurestenii au beneficiat de o rotunjire in plus cu 0,5 puncte, dupa sezonul regulat, astfel ca formatia ardeleana este considerata campioana.

CFR Cluj a mai castigat campionatul in 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 si 2020.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Ciprian Deac, #CFR Cluj, #liga 1, #suprematie , #stiri fotbal