Ciprian Deac: "De doua luni de zile nu joc nimic, nu stiu ce se intampla cu mine"

Vineri, 23 Octombrie 2020, ora 08:23
5023 citiri
Ciprian Deac: "De doua luni de zile nu joc nimic, nu stiu ce se intampla cu mine"

Ciprian Deac a declarat joi seara, dupa meciul TSKA Sofia - CFR Cluj, scor 0-2, ca nu stie ce i se intampla, dar de doua luni nu are prestatiile dorite.

"Stiam exact ce jucatori au, stiam ca vom avea un meci dificil. E bine ca n-au reusit sa marcheze la inceput si ne-am dus in 0-0. Noi marcam mult din faze fixe, dar si exersam foarte mult. Mister a fost calm la pauza, jucam cu echipe bune, nu sunt echipe slabe in Europa League. Sa va spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De doua luni de zile nu joc nimic, nu stiu ce se intampla cu mine. Sunt foarte realist. Nu e jocul meu, nu sunt multumit de mine, vreau mai mult pe faza ofensiva. Poate m-a ajuns si varsta, dar nu vreau sa cred acest lucru. Incerc sa ma pregatesc mult mai mult decat cei tineri, pentru ca varsta nu iarta pe nimeni, dar sper sa-mi revin. Sunt foarte suparat pe mine si pentru meciurile de la echipa nationala", a spus Deac, potrivit digisport.ro, conform news.ro.

Formatia CFR Cluj a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa TSKA Sofia, intr-un meci din prima etapa a grupei A a Ligii Europa. In cealalta partida din grupa, AS Roma a invins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon '53 si Deac '74 (penalti).

In etapa urmatoare, la 29 octombrie, de la ora 22.00, vor avea loc meciurile: AS Roma - TSKA Sofia si CFR Cluj - Young Boys.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#Ciprian Deac, #CFR Cluj , #stiri fotbal