Costica Stefanescu s-a sinucis. Parchetul Militar preia cazul

Marti, 20 August 2013, ora 18:49
21804 citiri
Costica Stefanescu s-a sinucis. Parchetul Militar preia cazul

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis, marti, la Spitalul Militar din Capitala. In varsta de 62 de ani, Stefanescu nu a mai putut suporta durerile cauzate de boala care il macina de cativa ani si s-a aruncat in gol de la etajul 5. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

Decesul s-a produs marti dupa-amiaza si a fost semnalat cu un apel la 112. Costica Stefanescu s-a aruncat de la balconul camerei in care era internat la Spitalul Militar, informeaza B1TV.

Fostul mare fundas a acuzat probleme medicale in ultimii ani, insa diagnosticul sau oficial nu a fost niciodata facut public.

Apropiatii sai sustineau ca Stefanescu avea cancer pulmonar, dar informatia nu a fost niciodata confirmata. Tot ei afirmau, in urma cu trei saptamani, ca dupa o externare temporara de la Spitalul Militar, Stefanescu nu mai putea manca pe cale naturala si urma un regim cu produse naturiste.

Calvarul trait de Costica Stefanescu, povestit de un fost coleg

In lupta cu boala, Stefanescu a incercat un tratament in Germania, care nu a dat roade, astfel ca ultimele luni din viata si le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitala.

Potrivit spuselor lui Sandu Boc, fostul capitan al nationalei a slabit enorm in ultima perioada si ajunsese sa cantareasca doar 35 de kilograme.

In varsta de 62 de ani, Costica Stefanescu a evoluat in cariera pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov.

Costica Stefanescu s-a sinucis: Posibila cauza a gestului

El are in palmares trei titluri de campion si alte cinci Cupe ale Romaniei.

Stefanescu a adunat 490 de prezente in prima liga si 66 in echipa nationala a Romaniei, pentru care a evoluat intre 1977 si 1985.

Ca antrenor, Stefanescu a avut o cariera de peste 25 de ani, in care a pregatit echipe precum FC Brasov, Steaua, Poli Timisoara si Universitatea Craiova. El a avut si numeroase experiente in zona Golfului, unde si-a petrecut ultimii 10 ani.

Costica Stefanescu era poreclit "Ministrul Apararii" datorita evolutiilor excelente pe care le avea.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Costica Stefanescu deces, #sinucidere Costica Stefanescu, #deces Costica Stefanescu , #stiri fotbal