Cristi Balaj povesteste lucruri mai putin stiute din culisele arbitrajului: "Au fugit dupa mine cu sabia"

Duminica, 25 Decembrie 2016, ora 19:33
4633 citiri
Cristi Balaj povesteste lucruri mai putin stiute din culisele arbitrajului: "Au fugit dupa mine cu sabia"

Celebrul arbitru roman Cristian Balaj, care tocmai s-a retras din arbitaj dupa ultima sa partida de la centru, intre Gaz Metan si Astra, a povestit intr-un interviu recent lucruri mai putin stiute din culisele Ligii 1.

Intr-un interviu acordat pentru televiziunea DigiSport, Balaj a povestit cum a fost alergat de oameni cu sabia, dupa o partida arbitrata in Liga 3: "Au fugit dupa mine cu sabia. Am fost lovit. Am dat examen la divizia C si la B am intrat primul, detasat. Intre mine si locul 2 erau 17 sutimi si de la 2 in jos erau din sutime in sutime. In divizia B am arbitrat etapa de etapa. Dan Petrescu a avut incredere in mine, iar in Liga 1 meciul de debut a fost Steaua - FC Brasov, l-am avut asistent pe Grigorescu, care ulterior a fost presedinte.

Am fost norocos, am avut prestatii apreciate. La debut am avut emotii infinit mai mari decat la ultimul meci. A fost o bucurie imensa la final de joc, acum a fost o mare tristete pentru ca ma despart de un fenomen pe care l-am indragit cu adevarat", puncta unul dintre cei mai buni arbitri romani din ultimii 20 de ani, pentru DigiSport.

Cristi Balaj s-a retras din arbitraj la limita de varsta, 45 de ani, pe care i-a implinit in luna august.

El a arbitrat si meciuri din UEFA Champions League, incepand cu 2010.

"Oamenii au impresia ca un arbitru merge doua ore pentru un joc, ia baremul si pleaca acasa. Sunt antrenamente zi de zi si nu sunt usoare. Testele care se dau de 3-4 ori pe an sunt foarte grele. Multi jucatori nu pot sa le parcurga", incheia interviul Cristi Balaj.

Romanul are in palmares 11 partide intertari, doua in grupele UCL si 24 in UEL.

D.A.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
PSD.Erie
rank 5
Toarasi,tresa gandim pozitiv,adica ca fugit mai repede caia cu sabia