Culisele cosmarului trait de Rusescu in Spania

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 21:21
5812 citiri
Culisele cosmarului trait de Rusescu in Spania

Cariera lui Raul Rusescu la FC Sevilla a inceput promitator, dar s-a transformat intr-un cosmar. Cu doua goluri in primele doua meciuri, Rusescu nu banuia ce avea sa-l astepte in urmatoarele saptamani.

Transferul lui Rusescu la Sevilla a venit pe neasteptate. Nu doar pentru fanii Stelei, ci si pentru antrenorul andaluzilor, Unai Emery. Acesta nu a fost consultat in momentul transferului lui Raul Rusescu si, drept urmare, nu conteaza pe atacant.

Ziare.com prezinta in premiera povestea integrala a transferului lui Rusescu la Sevilla. Atacantul le-a fost propus andaluzilor in luna ianuarie, insa, la acel moment, mutarea nu s-a parafat deoarece Unai Emery s-a opus.

Fratii Becali nu s-au dat insa batuti, astfel ca in vara au mai facut o incercare. Afland ca presedintele Jose Maria del Nido este la Bucuresti pentru a pune pe picioare o afacere imobiliara, Giovani Becali a "atacat" pe doua fronturi.

Impresarul l-a sunat pe directorul sportiv al andaluzilor, Ramon "Monchi" Verdejo, caruia i-a cerut un favor: medierea transferului lui Rusescu. La acel moment, "Monchi" era ca si plecat la Zenit Sankt Petersburg si nu mai era foarte interesat de viitorul clubului.

Dupa ce l-a atras pe "Monchi" de partea sa, Giovani Becali a trecut la fapte. Agentul FIFA a stabilit o intalnire cu Jose Maria del Nido intr-un restaurant din centrul Capitalei, prilej cu care i s-a plans ca varul sau are mari probleme dupa ce a fost arestat, iar Steaua are nevoie de bani.

Cu argumente de genul "Rusescu e un goleador veritabil" sau "Demonstreaza ca esti prietenul lui Gigi", Giovani Becali a reusit sa-l convinga pe Del Nido sa-si dea acceptul pentru realizarea transferului.

Del Nido s-a consultat cu mana sa dreapta de la club, prietenul lui Giovani, "Monchi", astfel ca in nici 24 de ore Rusescu devenea jucatorul Sevillei pentru 2,3 milioane de euro. Transferul a fost parafat insa peste capul antrenorului, care in cele din urma are ultimul cuvant, iar Rusescu traieste un cosmar in Spania.

Atacantul nu a prins lotul pentru ultimele sapte partide oficiale ale lui FC Sevilla si va parasi gruparea andaluza in iarna, cel mai probabil sub forma de imprumut.

67 de mii de euro este comisionul pe care fratii Becali l-au incasat din transferul lui Rusescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Raul Rusescu Sevilla, #transfer Rusescu Sevilla , #stiri fotbal