Meci antologic in Cupa Angliei, cu noua goluri. Echipa lui Mourinho, batuta in prelungiri. Toate rezultatele

Joi, 11 Februarie 2021, ora 10:25
2657 citiri
Meci antologic in Cupa Angliei, cu noua goluri. Echipa lui Mourinho, batuta in prelungiri. Toate rezultatele
Everton a eliminat-o pe Tottenham

Echipa Everton s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 5-4, dupa prelungiri, in fata formatiei Tottenham Hotspur, miercuri seara, in capul de afis al optimilor de finala ale Cupei Angliei la fotbal, conform agerpres.ro.

Oaspetii au deschis rapid scorul in partida de pe Goodison Park, prin columbianul Davinson Sanchez (3), insa Everton a reusit sa marcheze apoi de trei ori pe parcursul primei reprize, prin Dominic Calvert-Lewin (36), Richarlison (38) si Gylfi Sigurdsson (43 - penalty). Tottenham, echipa antrenata de Jose Mourinho, a redus din handicap chiar inainte de pauza, prin Eric Lamela (45+3), iar apoi a restabilit egalitatea prin Davinson Sanchez, care a reusit dubla in minutul 57.

Everton a revenit in avantaj gratie celui de-al doilea gol inscris de brazilianul Richarlison (63), insa capitanul lui Spurs, Harry Kane a punctat la randul sau in minutul 83, ducand meciul in prelungiri. Gazdele au marcat golul victoriei si al calificarii printr-un alt brazilian, Bernard, in minutul 97.

Un merit deosebit in obtinerea acestui succes l-a avut islandezul Sigurdsson, care, pe langa golul din prima repriza, a oferit si trei pase decisive, ultima dintre ele la golul care a adus calificarea echipei sale.

Manchester City, liderul din Premier League, nu a avut, in schimb, nicio emotie in deplasarea din Tara Galilor, unde a invins cu 3-1 formatia de liga secunda Swansea City, prin golurile lui Kyle Walker (30), Raheem Sterling (47) si Gabriel Jesus (50). Pentru gazde a punctat Morgan Whittaker (77).

Pentru echipa lui Guardiola a fost a 15-a victorie consecutiva in toate competitiile. City a stabilit astfel un record pentru o formatie de prima liga, depasind performanta de 14 succese la rand reusita de Preston (1892) si Arsenal (1987).

Leicester City si Sheffield United sunt celelalte doua echipe care au acces in sferturile de finala ale FA Cup in urma meciurilor de miercuri, gratie victoriilor obtinute pe teren propriu, cu acelasi scor (1-0) in fata formatiilor Brighton & Hove Albion, respectiv Bristol City.

Rezultate:

Marti

Burnley - Bournemouth (D2) 0-2

Manchester United - West Ham 1-0 dupa prelungiri

Miercuri

Swansea City (D2) - Manchester City 1-3

Leicester City - Brighton 1-0

Sheffield United - Bristol City (D2) 1-0

Everton - Tottenham Hotspur 5-4 dupa prelungiri

Joi se disputa partidele Wolverhampton - Southampton si Barnsley (D2) - Chelsea Londra.

FOTO Imagini unice din copilaria Soranei Cirstea, eroina zilei la AO. Se antrena noaptea si facea arte martiale

Ce a scris Simona Halep pe facebook, dupa victoria epica de la Australian Open

Viitoarea adversara a Simonei Halep, rusoaica-sexy care s-a maritat cu antrenorul ei

OFICIAL Atletico Madrid - Chelsea se va juca la Bucuresti. Cand are loc partida

FOTO Serena Williams, cu bijuteriile pe teren la Melbourne

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri. Pe...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#everton, #tottenham, #cupa angliei, #antologic , #stiri fotbal