Bomba in Liga 1: Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj. Patronul clubului confirma despartirea

Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 09:52
5895 citiri
Bomba in Liga 1: Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj. Patronul clubului confirma despartirea
Dan Petrescu

Patronul clubului CFR Cluj, Nelutu Varga, a declarat ca tehnicianul Dan Petrescu nu va mai pregati echipa, dupa eliminarea din Cupa Romaniei, si ca il doreste pe selectionerul nationalei U21, Adrian Mutu, ca antrenor al formatiei sale, conform news.ro.

"Da, e adevarat, ne-am despartit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitiva, n-o mai intoarce nici presedintele Romaniei! Ii multumim pentru tot! Asta e viata... nu ai voie, la ce conditii avem, sa te elimine Poli Iasi din cupa! Vom aduce rapid antrenor... Eu il vreau pe Mutu, am incredere in Adi... dar vom vedea. Mai multe vom sti maine, speram ca noaptea sa fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj", a declarat Nelutu Varga pentru fanatik.ro, dupa meciul cu Poli Iasi.

Dan Petrescu si-a inceput al doilea mandat la CFR Cluj in martie 2019. Sub conducerea lui, echipa a castigat campionatul in sezoanele 2018/2019 si 2019/2020 si s-a calificat in grupele Ligii Europa dupa fiecare titlu.

In ultima perioada, formatia ardeleana a pierdut cinci din ultimele sase meciuri, doua in campionat, doua in Liga Europa, cu AS Roma, scoruri 0-5 si 0-2, si unul in Cupa Romaniei.

CFR Cluj ocupa locul 3 in Liga 1, cu 21 de puncte dupa 11 etape si dupa FCSB, 27 de puncte, si CS Universitatea Craiova, 25 de puncte.

Formatia CFR Cluj a fost eliminata, duminica, de echipa Poli Iasi in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei. Iesenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Meciul s-a disputat la Cluj-Napoca, la solicitarea campioanei, care va juca, joi, in Liga Europa, pe teren propriu, cu TSKA Sofia.

Golul a fost marcat de Calcan, in minutul 64.

Petrescu a mai condus CFR Cluj in sezonul 2017/2018, cand de asemenea echipa a castigat campionatul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Adevărul despre ruptura dintre CTP și Recorder: ”Pe asta n-au vrut s-o vadă”
Adevărul despre ruptura dintre CTP și Recorder: ”Pe asta n-au vrut s-o vadă”
Cristian Tudor Popescu și Recorder au anunțat sfârșitul emisiunii Cap la Cap pe care jurnalistul o realiza împreună cu Anca Simina în rol de moderatoare. CTP a revenit cu precizări, în...
#dan petrescu, #liga 1, #despartire , #stiri fotbal