Detalii incendiare despre santajarea cuplului Reghecampf-Prodan

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 14:32
4108 citiri
Detalii incendiare despre santajarea cuplului Reghecampf-Prodan

Dumitru Tudor le-ar fi trimis mai multe mesaje antrenorului Stelei, Laurentiu Reghecampf, si sotiei acestuia, Ana Maria Prodan, prin care le-ar fi cerut 8.000 de euro in cel mult 48 de ore, pentru a nu face publice aspecte nereale, dar compromitatoare, care ar fi afectat imaginea acestora.

Fostul impresar Dumitru Tudor, in varsta de 61 de ani, a fost prins joi, dupa ce a primit de la antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si de la sotia acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei pentru a nu duce la indeplinire amenintarile de denigrare a imaginii publice a acestora.

"Din primele cercetari a rezultat faptul ca, cel in cauza (Dumitru Tudor, n.r.) a transmis mai multe mesaje partilor vatamate prin care le solicita suma de 8.000 euro, bani pe care acestea ar fi trebuit sa ii plateasca in cel mult 48 de ore. In caz contrar, suspectul ar fi urmat sa faca publice anumite aspecte nereale, dar compromitatoare, lucru ce ar fi avut consecinte deosebit de grave pentru imaginea celor doi", se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Capitalei.

Dumitru Tudor a fost retinut pentru santaj, urmand sa fie prezentat vineri instantei cu propunere de arestare preventiva.

Surse din Politie au declarat ca fostul impresar, cunoscut in lumea fotbalului cu porecla "Ciorba", ii santaja de mai multa vreme pe antrenorul Stelei si pe sotia acestuia.

Reghecampf si Prodan au reclamat la Politie ca sunt santajati, astfel ca, joi seara, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorasi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi sa-i aduca, la un restaurant din Sectorul 1, o prima transa de 12.000 de lei, fiind prins de politisti cand primea banii.

Ana Maria Prodan a declarat, vineri, la Sport.ro, ca organizarea unui flagrant a fost sigura cale de a opri santajul la care era supusa familia sa de Dumitru Tudor si ca, dupa ce a primit banii, fostul impresar a promis ca nu mai spune nimic de ei.

"Eu am spus ca asta e singura cala legala. Si domnul Becali (n.r. - Gigi Becali) a spus acelasi lucru: 'nu faceti prostii, nu va duceti sa-l bateti, pentru ca omul asta asteapta. Duceti-va pe cale legala, la politie, pentru ca traim intr-o tara civilizata'. Am luat legatura, telefoanele au fost puse sub supraveghere, toate mesajele au ramas in telefon, nu a fost o chestie sa ne jucam, pentru ca nu mai avem nevoie de inca un scandal. Saptamanal este un atac sustinut asupra familiei noastre. Toate lucrurile astea sunt inregistrate, sunt si audio, si video. Eu in viata asta nu am omorat o musca si nu mai pot trai in teroare. Noi ne-am terminat treaba si am plecat, si nu stiu cum l-au ridicat, nici nu am vrut sa vad asa ceva. In momentul in care el m-a santajat pana in ultima secunda, dupa ce i-am dat banii mi-a promis solemn ca din momentul acela nu mai spune nimic de noi. Atunci am iesit din restaurant si nu mai stiu nimic. E vina mea ca nu am facut acest pas de la inceput", a declarat Ana Maria Prodan.

Ea a precizat ca Dumitru Tudor i-a cerut public bani, precizand totodata ca nu are nicio datorie fata de acesta.

"Mi-a cerut intotdeauna, pe toate posturile, bani. Tocmai asta e foarte 'funny'. Eu nu am avut datorii in viata mea fata de nimeni, dar mai ales fata de Dumitru Tudor. Cand te ocupi cu chestiile astea toata viata si iti merge ca te cheama un alt post de televiziune, care noaptea il face vedeta pe Dumitru Tudor si il asculta cum eu eram prostituata si isi ia si niste bani de acolo, e usor. E mult mai usor sa castigi bani asa si sa spui 'daca nu imi dai bani, zic aia, dar daca imi dai bani, jur pe familie, pe copii ca nu mai fac'", a mai spus Ana Maria Prodan.

Ea a adaugat ca a fost terorizata in ultima perioada de fostul impresar, care o ameninta ca dezvaluie faptul ca ar fi fost prostituata si ca ar fi furat.

"Timp de un an am tacut si eu si sotul meu, si am spus ca poate Dumitru Tudor nu are credibilitate, poate ca nimeni nu-l baga in seama cand vorbesti fara dovezi, doar ca el a facut inconjurul televiziunilor si al emisiunilor de scandal, unde lumea asta cauta. Ne-a adus niste invinuiri calomnioase si am tacut doar ca sa nu intram in mocirla asta. Eu am mai iesit si am mai spus ca nu are probe, ca il dau in judecata, ca nu traim in tara lui Papura Voda, dar nimeni nu a spus si nu a facut nimic. Asta a fost ultima solutie, pentru ca nimeni de pe pamantul asta nu poate sa stea sa fie amenintat secunda de secunda cu genul de dezvaluiri ca o sa spuna ca am fost prostituata, ca am fost pestoaica, ca am furat blanuri, lucruri atat de josnice. Lasi o data, lasi de doua ori, ca nu te afecteaza, dar la un moment dat te afecteaza. Cand incepe sa spuna lucruri mult mai grave, de familie, nu mai poti sa taci", a spus Prodan.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Reghecamp Prodan santajati, #Dumitru Tudor arestat santaj , #stiri fotbal