Dezastru la Poli Timisoara

Luni, 20 Februarie 2012, ora 13:50
4331 citiri
Dezastru la Poli Timisoara

Politehnica Timisoara, vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, este tot mai aproape de dezastru din cauza problemelor financiare.

Clubul, retrogradat administrativ in Liga 2 in vara lui 2011 din cauza banilor, depinde acum de implicarea autoritatilor locale, insa oamenii care decid in primarie si consiliul judetean nu sunt dispusi sa sprijine formatia "viola".

In aceste conditii, Poli nu isi va depunde dosarul de licentiere si cum aceasta va deveni obligatorie si la Liga 2, echipa va fi retrogradata inca o data, in cel de-al 3-lea esalon valoric.

"Ori mergem mai departe impreuna cu autoritatile locale, ori ne oprim. Eu cred ca o sa ne oprim. E un proiect mult prea greu de administrat, e foarte greu ca, din punct de vedere politic, sa-l intelegi si sa-l sustii. Eu nu cred ca ei sunt pregatiti, cred ca sunt speriati de lucrul asta.

Daca nu consolidam actionariatul, nu vom depune dosarul pentru licenta. Firma BkP isi restrange investiile in fotbal, probabil ca vom ramane in Liga 2 sau vom merge in Liga 3. Vom restrange investitiile la nivelul unei academii de fotbal. Probabil ca autoritatile locale vor decide infiintarea unei noi Politehnici, au posibilitatea de a o lua de la zero", a anuntat Marian Iancu la Sport.ro.

Astfel, gruparea de pe Bega se afla in mijlocul unui cerc vicios din care nu poate iesi. Firma care a pompat bani in club in ultimii ani, BkP, anunta ca isi retrage sprijinul financiar daca autoritatile locale nu se implica. Acestea din urma conditioneaza preluarea clubului de rezolvarea problemei datoriilor de milioane de euro.

Cum cele doua parti nu sunt dispuse sa faca nicio concesie, Timisoara va ajunge, probabil, in Liga 3.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dezastru poli timisoara, #Poli Timisoara retrogradata, #poli timisoara licenta, #Marian Iancu Poli Timisoara , #stiri fotbal