Dezastru la Poli Timisoara

Luni, 20 Februarie 2012, ora 13:50
4075 citiri
Dezastru la Poli Timisoara

Politehnica Timisoara, vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, este tot mai aproape de dezastru din cauza problemelor financiare.

Clubul, retrogradat administrativ in Liga 2 in vara lui 2011 din cauza banilor, depinde acum de implicarea autoritatilor locale, insa oamenii care decid in primarie si consiliul judetean nu sunt dispusi sa sprijine formatia "viola".

In aceste conditii, Poli nu isi va depunde dosarul de licentiere si cum aceasta va deveni obligatorie si la Liga 2, echipa va fi retrogradata inca o data, in cel de-al 3-lea esalon valoric.

"Ori mergem mai departe impreuna cu autoritatile locale, ori ne oprim. Eu cred ca o sa ne oprim. E un proiect mult prea greu de administrat, e foarte greu ca, din punct de vedere politic, sa-l intelegi si sa-l sustii. Eu nu cred ca ei sunt pregatiti, cred ca sunt speriati de lucrul asta.

Daca nu consolidam actionariatul, nu vom depune dosarul pentru licenta. Firma BkP isi restrange investiile in fotbal, probabil ca vom ramane in Liga 2 sau vom merge in Liga 3. Vom restrange investitiile la nivelul unei academii de fotbal. Probabil ca autoritatile locale vor decide infiintarea unei noi Politehnici, au posibilitatea de a o lua de la zero", a anuntat Marian Iancu la Sport.ro.

Astfel, gruparea de pe Bega se afla in mijlocul unui cerc vicios din care nu poate iesi. Firma care a pompat bani in club in ultimii ani, BkP, anunta ca isi retrage sprijinul financiar daca autoritatile locale nu se implica. Acestea din urma conditioneaza preluarea clubului de rezolvarea problemei datoriilor de milioane de euro.

Cum cele doua parti nu sunt dispuse sa faca nicio concesie, Timisoara va ajunge, probabil, in Liga 3.

M.D.

Citeste si:
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat...
Sursa: Ziare.com