Duckadam il da in vileag pe Becali

Marti, 05 Martie 2013, ora 08:07
6571 citiri
Duckadam il da in vileag pe Becali

Conferinta de presa pe care Gigi Becali a sustinut-o la finalul saptamanii trecute, pentru a vorbi despre biletele de la meciul Steaua - Chelsea, s-a dovedit a fi doar un circ mediatic.

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, sustine ca, in realitate, biletele cu care Becali a aruncat pe jos, nu erau pentru fostii fotbalisti.

"Teancul de bilete aratat de domnul Becali nu era pentru fostele glorii. Era doar asa, de spectacol", a spus Duckadam la GspTV.

Din acest motiv, Duckadam a fost nevoit sa refuze deja mai multi fotbalisti ai Stelei, printre care si Radu II.

"Problema e ca nu voiau un bilet, ci mai multe. Radu II venea de la Pitesti si nu o facea de unul singur!", a mai spus Duckadam.

Saptamana trecuta, mai multi fotbalisti ai Stelei s-au declarat revoltati ca nu au fost invitati la meciul cu Chelsea. Duckadam a gasit insa solutia si pentru aceasta problema.

"O sa propun ca la fiecare meci de pe National Arena fostii fotbalisti sa aiba rezervata o loja. Nu cred ca este mult si ar fi benefic si pentru club", a explicat DUckadam.

Helmuth Duckadam a primit 15 bilete pentru meciul Steaua - Chelsea, pe care trebuie sa le imparta fostelor glorii. El a fost certat si de sotia sa ca nu a cerut mai multe. Aceasta a refuzat in cele din urma sa mai mearga la meci.

Partida dintre Steaua si Chelsea se va disputa joi, de la ora 20:00, si va fi LIVE text pe site-ul Ziare.com.

Returul va avea loc peste o saptamana, de la ora 22:05, in Anglia.

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#bilete Steaua Chelsea, #bilete Steaua, #Steaua Chelsea, #Duckadam Becali , #stiri fotbal