VIDEO Echipament nou si inedit pentru nationala Romaniei! Tricolorii nu au mai jucat niciodata asa

Marti, 23 Martie 2021, ora 06:14
4463 citiri
VIDEO Echipament nou si inedit pentru nationala Romaniei! Tricolorii nu au mai jucat niciodata asa
Vlad Chiriches FOTO frf.ro

La debutul nationalei in preliminariile CM 2022 si cu ocazia participarii Romaniei U21 la EURO 2021, noul echipament al tuturor reprezentativelor este gata!

Noua "armura" pentru marile provocari din teren si din tribune pune elementele fundamentale ale identitatii noastre nationale si fotbalistice impreuna cu spiritul tinerelor generatii de suporteri si fotbalisti.

Astfel, tricolorul, simbolurile declinate din blazonul echipei nationale si mesajul "Luptam Impreuna" se regasesc intr-un format spectaculos care aduce galbenul traditional alaturi de alb, la nivelul sortului, in cromatica echipamentului de baza. Asta pentru ca albastru complet, respectiv albul complet, sa caracterizeze celelalte doua optiuni de echipament.

Primii care s-au intalnit cu noul echipament au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Mirel Radoi si Adrian Mutu, personaje-reper ale fotbalului romanesc.

Si asta pentru un video emotionant, alaturi de tinerii tricolori Radu Dragusin si Olimpiu Morutan, dar si de reprezentantii Romaniei U16, ai fotbalului feminin, futsalului, nationalei de nevazatori si ai celei de e-fotbal!

Designul realizat de Brandient se impleteste cu noua tehnologie Joma, care a lansat o noua linie de echipamente sportive realizate cu tesaturi inovatoare si procese care ajuta la reducerea poluarii cu plastic si la reducerea emisiilor de carbon in atmosfera. Materialele plastice, care dauneaza grav biodiversitatii, sunt prelucrate in fire de poliester 100% reciclate si ulterior in peste un milion de metri de tesatura durabila care este utilizata pentru fabricarea articolelor de imbracaminte din colectia de textile Joma, inclusiv noul tricou de joc al Echipei Nationale.

Romania incepe saptamana aceasta campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, urmand a intalni Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) si Armenia (31 martie).

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Netflix a cumpărat cel mai vizionat film românesc din 2023. Când va fi difuzat pe rețeaua de streaming
Netflix a cumpărat cel mai vizionat film românesc din 2023. Când va fi difuzat pe rețeaua de streaming
Miami Bici 2, filmul cu cele mai mari încasări din 2023 în cinematografele din România, va fi tramsmis pe Netflix, în România, din 20 martie. Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și...
Tragere la sorți pentru Jocurile Olimpice. Cu cine va concura echipa României
Tragere la sorți pentru Jocurile Olimpice. Cu cine va concura echipa României
Federaţia Română de Gimnastică (FRG) a anunţat, joi, rezultatele tragerii la sorţi pentru concursul de calificare, de la JO de la Paris. Potrivit tragerii la sorţi, echipa feminină a...
#Romania, #echipament, #galben, #Alb, #inedit, #preliminarii CM 2022 , #stiri fotbal