Elicopterul patronului lui Leicester s-a prabusit in parcarea stadionului, imediat dupa meci. Presa engleza anunta ca proprietarul echipei se afla la bord. Italienii scriu despre patru victime UPDATE

Duminica, 28 Octombrie 2018, ora 17:24
23469 citiri
Elicopterul patronului lui Leicester s-a prabusit in parcarea stadionului, imediat dupa meci. Presa engleza anunta ca proprietarul echipei se afla la bord. Italienii scriu despre patru victime UPDATE
Foto: Twitter / Andy Beechy

Elicopterul patronului formatiei Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prabusit in parcarea stadionului formatiei din Premier League, dupa meciul de sambata seara cu West Ham United.

Deocamdata nu exista o confirmare a prezentei lui Srivaddhanaprabha in elicopter, insa acesta obisnuia sa plece dupa fiecare meci de la stadion in el, relateaza The Guardian. De altfel, Sky News anunta ca thailandezul era la bordul elicopterului cu opt locuri, dar fara sa existe o confirmare oficiala.

Elicopterul s-a prabusit in parcarea stadionului si a luat foc. Nu exista momentan informatii despre posibile victime.

Un martor ocular a povestit pentru Daily Mail ca elicopterul s-a rotit in aer imediat dupa decolare, iar apoi s-a prabusit si a luat foc.

La fata locului au aparut si jucatorii lui Leicester, iar portarul Casper Schmeichel a fost vazut plangand in hohote.

Srivaddhanaprabha este un om de afaceri thailandez in varsta de 60 de ani, care a preluat clubul in 2010.

Cu el la timona, Leicester a produs marea surpriza si a devenit campioana in 2016.

UPDATE: Agentia de presa britanica BBC confirma faptul ca Vichai Srivaddhanaprabha se afla in elicopterul prabusit, dupa cum au declarat surse apropiate de familie catre presa engleza.

O alta informatie pe aceasta tema a venit de la cotidianul italian Gazzetta dello Sport, care intr-o postare pe contul sau de Facebook in noaptea de sambata spre duminica informa faptul ca patronul thailandez, copilul sau si doi membri ai echipajului si-au pierdut viata in tragicul accident.

UPDATE: Contul oficial de Twitter al celor de la SSC Napoli anunta faptul ca patronul, cei doi piloti ai elicopterului si fiica thailandezului au murit in urma tragicului accident: "Napoli este uluit de moartea presedintelui lui Leicester, a fiicei sale si a pilotilor elicopterului prabusit ieri seara. Suntem alaturi de club si fani", a anuntat clubul italian. Mai devreme, ziarul Gazzetta anuntase ca in elicopter se afla fiul lui Vichai, Aiyawatt. Pe fata sa o cheama Voramas, poreclita "Rux" si are doar 37 de ani. Ce este interesant este ca dupa cateva minute de la postarea acestei informatii, stirea a fost stearsa de administratorii paginii.

UPDATE: Acelasi cotidian Gazzetta dello Sport mai vine cu lamuriri dupa informatiile aparute in aceasta noapte si scrie in dimineata zilei de duminica faptul ca 4 persoane si-au pierdut viata in cumplitul accident, inclusiv fiica patronului thailandez de la Leicester.

UPDATE: Agentia de presa Reuters a publicat o informatie care confirma si ea ultimele zvonuri, insa anunta ca numarul victimelor este de 5, printre care si Vichai Srivaddhanaprabha, si fiica sa, dupa cum sustin surse apropiate clubului englez. Pe langa cei doi si pilotii, se mai afla o persoana in elicopter, necunoscuta insa. Deja fanii lui Leicester vin la stadion cu flori si fulare in alb-albastru, aprinzand candele in fata King Power Stadium.

UPDATE: Politia din Leicester a dat un comunicat de presa mai devreme, dar unul in care nu a lamurit mai nimic, spunand ca fanii trebuie sa aiba multa rabdare: "Intelegem ca multi oameni asteapta informatii in legatura cu prabusirea elicopterului la King Power Stadium aseara. Lucram cu celelalte institutii pentru a reusi sa prezentam situatia actualizata publicului si presei. Va multumim pentru rabdare si pentru mesajele de sustinere". Pana atunci insa, francezii de la CNEWS au confirmat si ei ca patronul lui Leicester a murit in cumplitul accident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#elicopter patron Leicester prabusit, #elicopter patron Leicester prabusire, #patron Leicester zvonuri moarte elicopter prabusire , #stiri fotbal