Anunt oficial despre Euro 2020. In ce conditii se va desfasura meciul de deschidere de la Roma

Vineri, 26 Martie 2021, ora 19:48
2247 citiri
Anunt oficial despre Euro 2020. In ce conditii se va desfasura meciul de deschidere de la Roma
Stadio Olimpico

Meciul de deschidere al EURO 2020, Italia - Turcia, programat pe 11 iunie pe Stadio Olimpico din Roma, va avea loc cu spectatori, a anuntat vineri presedintele Federatiei italiene de fotbal (FIGC), Gabriele Gravina, citat de Reuters, conform agerpres.ro.

"Sunt sigur ca vom deschide Campionatul European la Roma si o vom face avand public pe stadion. Inca nu stiu cati spectatori vor fi, dar cu siguranta va exista public", a afirmat Gravina intr-o conferinta de presa.

Amanat un an din cauza crizei sanitare, EURO 2020 urmeaza sa se desfasoare in aceasta vara, in perioada 11 iunie - 11 iulie, in 12 orase de pe continent, printre care si Bucurestiul.

UEFA nu accepta ca meciurile de la EURO 2020 sa se dispute cu portile inchise si le cere celor 12 orase gazda sa primeasca spectatori, a declarat la mijlocul lui martie presedintele forului fotbalistic european, Aleksander Ceferin.

UEFA a indicat ca 7 aprilie ramane termenul limita pentru ca orasele sa prezinte numarul de fani care vor avea acces pe stadioane.

In alta ordine de idei, FIGC a anuntat vineri ca inainte de EURO 2020 Squadra Azzurra va juca meciuri de pregatire cu San Marino si Cehia, ambele la Cagliari, pe 28 mai, respectiv 4 iunie.

In Grupa A de la EURO 2020, Italia va intalni, la Roma, Turcia, Elvetia si Tara Galilor. Capitala Italiei va gazdui si un meci din sferturi de finala.

EURO 2020 este prevazut sa se desfasoare in 12 orase: Bucuresti, Copenhaga, Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Dublin, Glasgow, Sankt Petersburg, Munchen, Roma si Londra.

Ianis Hagi a salvat Romania de la un "dezastru" cu Macedonia de Nord. Final de meci interzis cardiacilor

Tragedie inimaginabila. Un campion din MMA, injunghiat mortal intr-un bar. Agresorul, ucis si el de fratele sportivului

Lovitura financiara la Miami. Premiile turneului de tenis s-au prabusit. Cat poate castiga Simona Halep daca ia trofeul

Sorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romanca

Un cunoscut impresar roman de fotbalisti a murit de COVID. "Nenorocitul de carcalac m-a lovit"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iranul susține că a avertizat SUA înainte de atacul cu drone asupra Israelului. ”Nu căutăm o escaladare a tensiunii în regiune”
Iranul susține că a avertizat SUA înainte de atacul cu drone asupra Israelului. ”Nu căutăm o escaladare a tensiunii în regiune”
Ministrul de Externe iranian Hossein Amir-Abdollahian a reiterat joi, la New York, că ţara sa a avertizat Statele Unite că va ataca Israelul ca răzbunare pentru bombardarea consulatului iranian...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#Stadio Olimpico, #Roma, #Euro 2020, #anunt , #stiri fotbal