EURO 2021 Romania - Germania, cu calificarea pe masa. Scenariu de cosmar pentru nationala lui Mutu. Cum putem fi eliminati la "cartonase galbene"

Marti, 30 Martie 2021, ora 10:39
4054 citiri
EURO 2021 Romania - Germania, cu calificarea pe masa. Scenariu de cosmar pentru nationala lui Mutu. Cum putem fi eliminati la "cartonase galbene"
Nationala de tineret a Romaniei

Nationala de tineret a Romaniei va evolua marti, de la ora 19.00, cu nationala Germaniei, in al treilea meci din grupa A de la Campionatul European de tineret, intr-un meci in urma caruia triucolorii se pot califica in sferturile de finala ale competitiei.

Inaintea ultimei etape din grupa, Germania si Romania se afla in fruntea clasamentului, cu cate 4 puncte, urmate de Olanda (2 puncte) si Ungaria (0 puncte, deja eliminata).

Fara a mai depinde de rezultatul de la Olanda - Ungaria, nationala noastra se califica in sferturi daca invinge Germania sau remizeaza cu un scor de la 2-2 in sus.

De asemenea, daca Olanda nu castiga impotriva Ungariei, Romania si Germania merg impreuna mai departe. In schimb, daca Romania pierde cu Germania sau meciul se termina 0-0, iar Olanda bate Ungaria, tricolorii sunt eliminati.

Calculele se complica in cazul unui 1-1 intre Romania si Germania. In aceasta situatie, avem nevoie ca Olanda sa invinga Ungaria doar cu 1-0. La 2-1 poate interveni un scenariu de cosmar pentru Romania. Mai exact, Germania se va califica, iar Romania si Olanda vor fi departajate de numarul de avertismente (cartonase galbene si rosii). Deocamdata, Olanda e avantajata, cu numai 4 "galbene", comnparativ cu cele 6 ale noastre.

Meciul de la Budapesta va fi arbitrat de Guillermo Cuadra Fernandez, ajutat de conationalii sai Inigo Prieto si Jose Naranjo.

Rezerva va fi Adam Farkas.

Lotul Romaniei pentru faza grupelor la CE gazduit de Ungaria si Slovenia:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Targoviste), Mihai Esanu (Dinamo Bucuresti);

Fundasi: Stefan Vladoiu (Universitatea Craiova), Denis Harut (FCSB), Alexandru Pascanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindris (FC Botosani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Dragusin (Juventus/Italia), Raul Oprut (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul);

Mijlocasi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Targoviste), Razvan Oaida (FCSB), Catalin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Morutan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cimpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Matan (Columbus Crew/SUA);

Atacanti: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad).

"O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaci

Romania, invinsa greu de Germania la Bucuresti. Portarul Florin Nita a fost eroul nostru

De ce au purtat nemtii tricourile pe dos la poza oficiala de la Arena Nationala

Ce păcat! Naționala României care a învins Germania, eliminată de jocul rezultatelor
Ce păcat! Naționala României care a învins Germania, eliminată de jocul rezultatelor
Selecţionata României a învins dramatic echipa Germaniei, cu scorul de 3-2 (2-1), sâmbătă, la Vrbovec (Croaţia), în Grupa a 6-a a turului de elită al Campionatului European de fotbal...
Victorie uriașă pentru România, care a învins Germania. Perla lui Hagi a adus victoria în prelungiri
Victorie uriașă pentru România, care a învins Germania. Perla lui Hagi a adus victoria în prelungiri
Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu a înscris un gol uriaş în minutul 90+4 şi i-a ajutat pe tricolori să producă surpriza în grupa de la Turul de Elită. România a deschis...
#natinala, #tineret, #Romania, #Germania , #stiri fotbal