Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antrenorul Petrea, dupa pierderea lui Man: "Mai avem jucatori care pot pleca". Cand va debuta noua achizitie Vukusic

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 16:18
2090 citiri
Antrenorul Petrea, dupa pierderea lui Man: "Mai avem jucatori care pot pleca". Cand va debuta noua achizitie Vukusic
Anton Petrea

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa mai are si alti jucatori care pot pleca in campionate puternice din Europa pe sume destul de bune, asa cum a fost cazul lui Dennis Man.

"In momentul in care un jucator care a fost decisiv in multe momente pleaca de la echipa, se poate spune ca este o pierdere. In schimb, ma bucur pentru el, pentru pasul important din cariera lui pe care l-a facut acum, sper si ii doresc sa fie sanatos si sa aiba reusite cat mai multe. E un campionat puternic. Faptul ca s-a vandut pe o suma destul de mare spune ceva despre valoarea jucatorilor nostri, pentru ca mai avem jucatori care pot pleca pe sume destul de bune in Europa, in campionatele puternice. Acum ramane ca jucatorii care au ramas sa demonstreze ca pot urma exemplul lui Denis Man. Eu ii urez multa sanatate, sa fie asa cum il stiu eu, pentru ca se va impune cu siguranta", a declarat Petrea.

Tehnicianul s-a aratat incantat de venirea lui Ante Vukusic, despre care a spus ca este un atacant de careu mobil: "Ma bucura faptul ca am reusit sa il transferam. Cand vom vedea nivelul lui din punct de vedere fizic vom decide cand si cum il vom folosi. Momentan nu pot spune foarte multe, pentru ca nu l-am vazut foarte bine pe teren. Din cat l-am urmarit mi se pare ca este un atacant de careu mobil, care speculeaza orice situatie. Sper sa intre si sa ne ajute, sa marcheze cat mai multe goluri. Vom vedea care este nivelul lui si, de ce nu, poate il vom vedea la meciul cu Dinamo".

Dennis Man a plecat joi in Italia in vederea perfectarii transferului sau la formatia Parma, din Serie A. Man a efectuat joi vizita medicala si urmeaza sa semneze contractul.

FCSB a ajuns la un acord, joi, cu atacantul croat Ante Vukusic, golgheterul primei ligi din Slovenia in sezonul trecut, care va evolua din acest sezon in Liga I.

Vukusic (29 ani), care a inscris 26 goluri si a dat 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana in 35 de meciuri in sezonul trecut, a efectuat deja vizita medicala si va purta tricoul cu numarul 9 la FCSB.

Vukusic vine sa umple golurile din ofensiva ros-albastra, dupa plecarile lui Sergiu Bus (la Seongnam FC) si Dennis Man.

Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Anton Petrea, #Dennis Man, #transfer, #Vukusic , #stiri fotbal