Despartire dureroasa de FCSB. Cine e jucatorul pe care Gigi Becali l-a tinut la club timp de 13 ani. E un record in Liga 1

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 08:59
3569 citiri
Despartire dureroasa de FCSB. Cine e jucatorul pe care Gigi Becali l-a tinut la club timp de 13 ani. E un record in Liga 1
Lucian Filip

Mijlocasul Lucian Filip, jucatorul cel mai vechi din lotul FCSB, paraseste echipa la finalul acestui sezon. El spune ca si-a implinit visul jucand in tricoul FCSB, conform news.ro.

Cu 12 ani si 4 luni, Lucian Filip detine in prezent un record in Liga 1, fiind fotbalistul activ cu cea mai lunga prezenta in proprietatea unei singure echipe, conform transfermarkt.de. Filip a jucat primul meci oficial pentru vechea Steaua in toamna lui 2008, fiind apoi imprumutat, pana in 2012, la alte echipe, precum Gloria Buzau, Unirea Urziceni, Snagov si Concordia Chiajna.

"Cel mai important si cel mai greu moment in acelasi timp a fost revenirea de la Chiajna la FCSB. Mi s-a parut foarte greu, pentru ca erau alte cerinte, era alta presiune, dar in acelasi timp a fost si frumos. Faptul ca am imbracat acest tricou...eu mi-am trait un vis in aceasta perioada.

Este dezamagire (n.r. - ca a fost ratat titlul), este dureros ce s-a intamplat, mai ales ca situatia ne-a adus ca ultimul meci sa-l jucam aici, sper ca din aceasta experienta sa invatam ca sa nu mai ajungem aici.

Vreau sa continui, imi doresc sa joc fotbal, astazi am jucat aproape tot meciul si in aceasta perioada vreau sa urmez cursurile de antrenor si de management in educatie fizica si sport.

Sper sa se incheie cat de curand scandalul intre suporteri si echipa pentru ca suporterii sunt la fel de importanti ca jucatorii. Dar pana la urma nu depinde de noi, meseria noastra este sa jucam fotbal si sa aducem victorii si poate cu rezultate foarte bune ii vom aduce langa noi", a declarat Filip, 30 de ani, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Deja campioana, CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, in etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gidea '14, Rondon '66.

Clasament: 1. CFR Cluj - 54 de puncte (campioana), 2. FCSB - 45, 3. Universitatea Craiova - 40, 4. Sepsi - 37, 5. Academica Clinceni - 32, 6. FC Botosani - 31.

Ultimele doua meciuri ale sezonului, CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni si Sepsi Sfantu Gheorghe - FC Botosani, vor avea loc miercuri, de la ora 18.30, respectiv joi, de la 17.30.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Lucian Filip, #FCSB, #Gigi Becali, #despartire , #stiri fotbal