Finala Cupei Confederatiilor: Avancronica meciului Chile - Germania

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 14:28
5405 citiri
Finala Cupei Confederatiilor: Avancronica meciului Chile - Germania
Foto: Twitter/ FIFA

Chile si Germania se vor intalni, duminica de la ora 21:00, in finala mare de la Cupa Confederatiilor 2017, competitie gazduita de Rusia.

Partida este programata pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg si va fi arbitrata de Milorad Mazici din Serbia.

Cele doua echipe s-au mai intalnit si in faza grupelor, cand scorul a fost egal 1-1.

Pe langa acest rezultat, Germania, care a castigat Grupa B, a invins Australia cu 3-2 si Camerun cu 3-1. De partea cealalta, Chile a invins in prima etapa a grupei nationala statului Camerun cu 2-0 si a remizat cu Australia, scor 1-1.

In semifinale, Chile a trecut la loviturile de departajare de Portugalia, iar Germania a invins categoric Mexicul cu 4-1.

Germania a venit la Cupa Confederatiilor cu mai multi jucatori din linia a doua, dar chiar si asa a avut o echipa redutabila, mai ales din punct de vedere ofensiv, reusind sa marcheze 11 goluri in cele 4 partide disputate.

De partea cealalta, Chile are in lot jucatori precum Claudio Bravo (Manchester City), Arturo Vidal (Bayern Munchen) si Alexis Sanchez (Arsenal Londra).

Germania da cei mai buni marcatori de la aceasta competitie, Leon Goretzka si Timo Werner, ambii cu cate trei reusite, in timp ce Chile nu are niciun jucator care sa fi marcat mai mult de doua goluri.

In finala Cupei Confederatiilor 2017 se vor intalni doua echipe cu un apetit ofensiv recunoscut, astfel ca o recomandare pentru biletul zilei este sa jucati ca Chile si Germania vor inscrie, la o cota de 1.86 la agentia Winmasters.

Echipele probabile:

Chile: Bravo - Beausejour, Medel, Jara, Isla - Hernandez, Diaz, Aranguiz - Sanchez, Vidal, Vargas

Germania: Ter Stegen - Ginter, Rudiger, Kimmich - Hector, Goretzka, Rudy, Henrichs - Stindl, Draxler - Werner

Finala Cupei Confederatiilor 2017 dintre Chile si Germania va fi televizata duminica, de la ora 21:00, de postul TVR 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#finala Cupa Confederatiilor, #Chile Germania Cupa Confederatiilor, #avancronica finala Cupa Confederatiilor , #stiri fotbal