Focar de COVID-19 la clubul de fotbal CSM Resita

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 13:11
2345 citiri
Focar de COVID-19 la clubul de fotbal CSM Resita
Membrii echipei CSM Resita FOTO Facebook

Clubul de fotbal CSM Resita a anuntat vineri, 30 octombrie, pe un site de socializare, ca partida cu Concordia Chiajna, din etapa a 10-a a Ligii a II-a, a fost amanata din cauza unui focar de coronavirus in cadrul lotului sau.

"Din cauza numeroaselor cazuri pozitive din cadrul clubului si a existentei unui focar in evolutie, meciul de maine (n.r. - sambata) impotriva celor de la Concordia Chiajna a fost anulat", se mentioneaza pe pagina de Facebook a gruparii banatene.

Partida de fotbal CSM Resita - Concordia Chiajna, din cadrul etapei a 10-a a Ligii a II-a, era programata pentru sambata, de la ora 11:00.

De la 12 iunie, cand au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucatori si angajati ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botosani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iasi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Arges, UTA, Chindia Targoviste, FC Viitorul Constanta, FCSB, FC Hermannstadt si FC Voluntari) si Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti, ASU Poli Timisoara, Turris Oltul Turnu Magurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Targu Jiu, FC Farul Constanta, CSM Resita, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timisoara, Gloria Buzau, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Targu Jiu).

In randul arbitrilor, in lotul pentru primele doua esaloane, au fost depistate pana acum zece cazuri, persoanele in cauza fiind oprite de la delegari de Federatia Romana de Fotbal.

De asemenea, in cadrul echipei nationale de tineret a Romaniei, care a participat la partidele cu Ucraina si Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistati pozitiv la COVID-19 noua fotbalisti plus un membru al staff-ului tehnic.

Emmanuel Macron se face fotbalist. Președintele Franței joacă într-un meci caritabil
Emmanuel Macron se face fotbalist. Președintele Franței joacă într-un meci caritabil
Pentru câteva ore, Emmanuel Macron va da costumul de președinte pe echipamentul de fotbalist, anunță Le Figaro. Preşedintele Franţei este aşteptat miercuri, 24 aprilie, la Plaisir, în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#csm resita, #fotbal, #covid , #stiri fotbal