Fostul fotbalist Sinisa Mihajlovici sufera de leucemie

Duminica, 14 Iulie 2019, ora 16:55
4349 citiri
Fostul fotbalist Sinisa Mihajlovici sufera de leucemie
Foto: Twitter / Sinisa Mihajlovic

Fostul cunoscut fotbalist sarb Sinisa Mihajlovici a anuntat ca sufera de o boala necrutatoare, in cadrul unei conferinte de presa in care a avut lacrimi in ochi, din postura de antrenor la clubul Bologna.

Fostul jucator, acum in varsta de 50 de ani, a anuntat in fata presei ca este bolnav de leucemie, o maladie aflata in stadiu acut si ca tratamentul pentru el va incepe de marti.

Sambata a venit sarbul cu aceasta veste socanta, la conferinta amintita mai sus si in care spunea: "Am leucemie in faza acuta. Din nefericire sau din fericire, am facut niste analize si am descoperit boala pe care acum patru luni n-o aveam. In ziua testelor mi-am mintit sotia, spunandu-i ca am febra. A fost greu s-o conving. Am petrecut noaptea plangand si am si acum lacrimi in ochi. Dar nu mi-e teama. Marti ma voi interna in spital si abia astept sa incep batalia pentru vindecare. Le-am spus jucatorilor ca voi lupta ca sa inving asa cum le zic lor sa faca mereu cand intra pe teren. Voi castiga aceasta batalie, nu exista niciun dubiu!".

Sinisa Mihajlovici a fost un fotbalist important al Serbiei si al Europei, un fundas de fier care a activat la echipe cu nume precum Steaua Rosie Belgrad, AS Roma, Sampdoria, Lazio sau Inter.

El a antrenat apoi echipe ca AC Milan, Torino, Catania, Fiorentina, Sampdoria, ajungand acum din 2019 la AC Bologna.

Leucemia este o boala maligna hematologica (un tip de cancer al sangelui), care se dezvolta in maduva osoasa, sange, sistemul limfatic si in alte tipuri de tesuturi. Tipurile de leucemie sunt de obicei impartite in acute si cronice, in functie de viteza de progresie a bolii.

"Voi avea nevoie de familie pentru a invinge boala. De asemenea, n-as vrea sa vad oameni plangand pentru mine, nu vreau mila nimanui", a tinut sa mai adauge sarbul.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sinisa Mihajlovic sufera de leucemie, #Sinisa Mihajlovic anunt trist boala necrutatoare , #stiri fotbal