FRF, atacata in instanta pentru dezafilierea Universitatii Craiova

Joi, 14 Iunie 2012, ora 07:31
3046 citiri
FRF, atacata in instanta pentru dezafilierea Universitatii Craiova

Consiliul Judetean Dolj a atacat in instanta decizia FRF de dezafiliere a Universitatii Craiova, deoarece considera ca pe langa clubul de fotbal a fost afectat si Centrul de copii si Juniori din Banie care este in subordinea Consiliului Judetean.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a anuntat miercuri, printr-un comunicat de presa, ca a atacat in instanta decizia FRF de dezafiliere a Universitatii Craiova. Clubul Sportiv Judetean "Stiinta U Craiova", unitate aflata in subordinea Consiliului Judetean Dolj, a solicitat Judecatoriei sectorului 2 Bucuresti constatarea nulitatii absolute a hotararii de excludere a echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Totodata, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a reamintit ca CSJ "Stiinta U Craiova" a votat inclusiv in cadrul Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal impotriva excluderii Universitatii Craiova. "Pe unde am fost, dincolo de problemele cu care se confrunta orice localitate, oamenii m-au intrebat de Universitatea Craiova.

Fie ca vorbim de mediul rural, fie ca vorbim de mediul urban, Universitatea Craiova ramane o problema deosebit de importanta.Tema echipei de fotbal Universitatea Craiova nu am vrut s-o tratez in aceasta perioada in care s-a consumat campania electorala. Nu am vrut sa abordez aceasta problema deosebit de dureroasa pentru a nu se suprapune cu campania electorala", a declarat Ion Prioteasa.

Presedintele CJ Dolj a mai spus ca a contestat decizia Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, chiar in ultima zi pe care o permitea legea.

De asemenea, el a promis ca va continua sa se implice si in pepiniera de juniori ai Ccubului. "Eu stiu foarte bine ce pot sa fac. Din punct de vedere al fondurilor publice sunt chestiuni pe care pot sa le fac si altele care sunt extrem de limitate. Pot sa rezolv cu pepiniera si cu materia prima pentru fotbal. Adica sa intram cu toata forta in centrele de copii si juniori, sa investim in ele si sa punem in opera proiectul pe care l-am gandit, respectiv de realizare a unei baze sportive cu terenuri de fotbal, de tenis, practic un sediu nou", a mai spus Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.

"Este nevoie ca echipa Universitatea Craiova, indiferent cine a condus-o temporar sa fie redata craiovenilor si milioanelor de suporteri", a declarat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa.

Echipa Universitatea Craiova a fost dezafiliata la data de 14 mai 2012, dupa o decizie a Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal. Universitatea Craiova fusese exclusa provizoriu in 20 iunie 2011, dupa ce clubul oltean a fost acuzat ca a incalcat grav statutul federatiei. Potrivit FRF, Universitatea Craiova a refuzat sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: MEDIAFAX