Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu după debutul fiului său în Liga I

Luni, 26 Iulie 2021, ora 12:04
5197 citiri
Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu după debutul fiului său în Liga I

Nicolas Popescu, fiul fostului mare international, a jucat primele minute în Liga I, sub tricoul Farului.

Cu acest prilej, tatăl său a făcut o paralelă între debutul lui și cel al lui Nicolas în Liga I.

“NU VOI UITA: 25 IULIE 2021

Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe „Central”, într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 5 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Știu cât de mult își dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aștepta să intre în teren! Nu am știut că va debuta. A fost rezervă și în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul și desfășurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut și aseară una, în care m-am revăzut... Gică a fost foarte mulțumit. Bineînțeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că „trebuie să dăm drumul celor tineri”.

După meci, la vestiar, l-am îmbrățișat, l-am felicitat pe Nico și i-am spus: „A fost primul pas dintr-un drum lung”.

Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021”, a scris Popescu pe facebook.

Citeste si:
Când debutează Simona Halep la turneul de la Moscova
Când debutează Simona Halep la turneul de la Moscova
Simona Halep se află pe tabloul principal al turneului de la Moscova. În primul tur, românca va evolua contra rusoaicei Ana Potapova. Partida este în programul zilei de marți, ora...
Hercule de România, dezvăluiri emoționante: ”Plâng la filme, sunt sensibil”. A fost portar de fotbal și e dinamovist
Hercule de România, dezvăluiri emoționante: ”Plâng la filme, sunt sensibil”. A fost portar de fotbal și e dinamovist
Rareș Toader, cel mai bun atlet român la aruncarea greutății, a renunțat la figura de dur pe care o afișează în timpul concursurilor și și-a arătat latura sensibilă. Rareș a...
Sursa: Ziare.com