Hagi a dat lovitura cu un sponsor generos

Marti, 23 Februarie 2021, ora 07:22
4310 citiri
Hagi a dat lovitura cu un sponsor generos
Gheorghe Hagi FOTO facebook

Casa de pariuri si Jocuri de noroc Superbet este noul sponsor al celor de la FC Viitorul Constanta.

"Cu totii ne dorim sa vedem Romania din nou in fazele finale ale marilor turnee si sa fim martorii unei noi Generatii de Aur. Proiectul Academiei Hagi si strategia clubului FC Viitorul ne-au aratat deja ca ridicarea fotbalului romanesc este aproape, prin numarul mare de jucatori crescuti acolo care au evoluat la Europeanul de Tineret din 2019.

Speram sa avem astfel de mari bucurii si la Campionatele Mondiale si Europene de seniori, unde credem ca nationala va fi construita in jurul absolventilor Academiei Hagi. Viitorul este un club tanar prin anul infiintarii dar vesnic tanar prin generatiile pe care le propune in fiecare sezon. Faptul ca intr-o perioada atat de scurta a reusit sa urce pe prima scena, sa cucereasca trofee, sa participe in Europa si sa dea fotbalisti de baza nationalelor este remarcabil.

Noi, la Superbet, sustinem acest proiect si ne dorim sa punem umarul, alaturi de Viitorul, la cresterea urmatoarei generatii de campioni. La fel ca Viitorul, punem accentul pe tinerete, avand o medie de varsta a angajatilor similara cu cea a fotbalistilor de acolo si as mai puncta ca, asemenea Viitorului, Superbet este un brand nascut si crescut aici si dornic de afirmare pe scena internationala", a declarat Vlastimir Vukadinovic, Directorul Global de Marketing al Superbet.

FC Viitorul a fost fondata in 2009, iar 3 ani mai tarziu a ajuns in Liga I. La 8 ani de la infiintare constantenii au reusit sa castige primul titlu de campioana a Romaniei (2017). Sub comanda directa a lui Hagi pe banca tehnica, Viitorul a castigat in 2019 Cupa si Supercupa Romaniei, reusind astfel sa obtina toate cele trei trofee din Liga I in palmaresul clubului.

La prezentarea oficiala a noului sponsor a fost prezent in calitate de reprezentant al clubului si Presedintele celor de la Viitorul, Gica Popescu.

"Suntem onorati sa avem Superbet ca si partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanta. Este o noua validare a modului in care viziunea noastra de crestere a unor valori sustenabile pentru sportul romanesc este impartasita de un brand romanesc valoros. Impreuna pentru Viitor!", a declarat Popescu.

FC Viitorul este pe locul 13 si are 25 de puncte dupa 23 de etape in Liga I.

Ce masina conducea Florinel Coman cand a fost prins conducand cu 165 km/h

FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"

FOTO Unde si-a prezentat Novak Djokovici al 9-lea trofeu cucerit la Australian Open

Simona Halep nu mai e pe locul 2 in lume. Ce pozitii ocupa jucatoarele noastre in topul WTA dupa Australian Open

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Hagi, #Superbet, #Viitorul, #sponsor , #stiri fotbal