Cum l-a cucerit iubita de 50 de ani pe Zlatan Ibrahimovici

Sambata, 27 Februarie 2021, ora 05:53
10388 citiri
Cum l-a cucerit iubita de 50 de ani pe Zlatan Ibrahimovici
Zlatan si Helena FOTO twitter

Desi suedezul de origine bosniaca are reputatia unui rebel, Ibrahimovici este un fotbalist atipic in plan personal. Asta pentru ca, in vreme ce majoritatea jucatorilor de top alearga dupa vedete sau pustoaice, Ibra e de ani de zile cu aceeasi femeie. Care e mai mare decat el cu mai bine de 11 ani.

Helena Seger face 51 de ani in august, iar Zlatan implineste 40 de ani in octombrie. Ei sunt impreuna de 19 ani, de cand Zlatan era la inceputul carierei, Helena fiind cea care l-a consiliat in momentele in care fotbalistul a trebuit sa-si aleaga drumul in cariera. Dincolo de aspectul fizic al blondei, aceasta l-a atras pe Zlatan si prin echilibrul si maturitatea ei, care l-au pus pe linia de plutire pe pustiul plecat la 20 de ani de la Malmo la Ajax, cu gandul sa cucereasca Europa.

Anii au trecut si chiar daca Ibra a ajuns la Juventus, Inter, Barcelona, PSG ori Los Angeles galaxy, Helena a ramas acelasi sfatuitor fidel pentru super-vedeta celor de la Milan.

Ea a vrut sa revina in Europa

Chiar si revenirea lui la AC Milan, dupa ce a impresionat in SUA, la LA Galaxy, a fost orchestrata de Helen, iubita sa (n.r. cei doi nu sunt casatoriti), care se saturase de Los Angeles si ducea dorul orasului in care s-a simtit cel mai bine, Milano. Zlatan mai jucase in oras in doua randuri, pentru cele doua mari rivale, Milan si Inter, iar perechea suedezului, un fost model, isi declarase in repetate randuri dragostea pentru capitala Lombardiei.

Helen este o femeie de afaceri suedeza, absolventa a facultatii de economie, care a cochetat si cu cinematografia, unde a avut un rol in "Solstollarna" si e pasionata de fitness. Impreuna cu Zlatan, Helena detine mai multe proprietati si are investitii imobiliare.

Zlatan si Helena au impreuna doi baieti, Maximilian (14 ani) si Vincent (12 ani).

Desi numele fotbalistului a aparut de cateva ori in ziare, in posibile legaturi amoroase cu alte femei, apropiatii spun ca Zlatan e un tip familist pana in maduva oaselor. Poate si pentru ca a avut parte de o copilarie nefericita, marcata de divortul parintilor sai, care ulterior l-au aruncat de la unul la celalalt.

Mai puteti citi:

FOTO Maria, fiica lui Anghel Iordanescu, a dat lovitura in televiziune

  • Drama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990
  • Gestul barbar al unui fost mercenar Wagner grațiat de Putin: Și-a ucis iubita după ce i-a tăiat o ureche
    Gestul barbar al unui fost mercenar Wagner grațiat de Putin: Și-a ucis iubita după ce i-a tăiat o ureche
    Foștii deținuți grațiați de dictatorul Vladimir Putin pentru participarea la războiul împotriva Ucrainei continuă să terorizeze Rusia. La Moscova, un fost mercenar Wagner, întors...
    Fotbalistul momentului la naționala României se iubește cu o fostă Miss. Cei doi s-au implicat și în afaceri FOTO
    Fotbalistul momentului la naționala României se iubește cu o fostă Miss. Cei doi s-au implicat și în afaceri FOTO
    Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti. Oaspeţii au deschis...
#zlatan, #Ibrahimovici, #iubita, #relatie, #50 ani , #stiri fotbal