CFR Cluj, acuzatii foarte grave: "Testele pozitive de Covid 19, de la echipa noastra, au fost false". Reactia clinicii medicale

Marti, 28 Iulie 2020, ora 21:53
20936 citiri
CFR Cluj, acuzatii foarte grave: "Testele pozitive de Covid 19, de la echipa noastra, au fost false". Reactia clinicii medicale
Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca

CFR Cluj arunca bomba.

Testele pozitive facute jucatorilor de la campioana CFR Cluj au fost fals - pozitive.

S-a intamplat in urma cu o saptamana si jumatate, atunci cand CFR Cluj nu a putut sa joace meciul cu FCSB, din cauza coronavirusului.

"In urma investigatiilor si retestarilor efectuate in ultimele zile s-a dovedit faptul ca din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectata cu virusul SARS-CoV-2, asadar testele efectuate initial au fost fals-pozitive.

Ca urmare a acestei situatii create, echipa noastra nu a putut disputa meciul cu FC Botosani duminica, asa cum era programat initial, acesta fiind reprogramat pentru data de astazi. In urmatoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui sa joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de mentionat faptul ca pana astazi, echipa a fost privata de posibilitatea desfasurarii antrenamentelor, fapt care poate afecta forma baietilor in aceste meciuri ramase.

De asemenea, faptul ca antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alaturi de o parte a staff-ului sau tehnic nu vor putea fi alaturi de echipa in urmatoarea perioada este un mare handicap al echipei noastre in lupta pentru titlu.

Suntem alaturi 100% de jucatorii si staff-ul tehnic care au fost testati pozitiv si ne dorim sa se insanatoseasca cat mai repede pentru a putea sa revina alaturi de echipa.

Toti cei implicati in viata echipei: jucatori, conducatori si angajati, alaturi de familiile noastre, am trecut printr-o perioada extrem de dificila, suntem epuizati de eforturile depuse si de stresul la care am fost supusi", se arata in comunicatul campioanei CFR Cluj.

Ca urmare a comunicatului dat de campioana Romaniei, clinica, la care face referire CFR Cluj, a facut urmatoarele precizari:

"Tratam problema testarii COVID-19 cu cea mai mare seriozitate si responsabilitate.

Intelegem rolul esential pe care il joaca testarea in cazul sportivilor de performanta si ne dorim sa fim alaturi de ei.

Am demarat, inca de acum 2 zile, verificari minutioase ale proceselor care au stat la baza rezultatelor noastre:

- auditam trasabilitatea probelor pe toate fluxurile de lucru din laborator

- am inceput un audit extern alaturi de compania Abbott, producatorul american al echipamentelor pe care s-au lucrat aceste probe, pentru validarea procedurilor si a intregului proces de testare.

Verificarile noastre de pana acum confirma ca procedurile au fost respectate intocmai. In plus, precizam ca tehnica RT-PCR are o acuratete de 98%, fiind standardul de diagnostic pentru COVID-19 la nivel mondial", a spus Alina Bacalu, head of corporate communication Regina Maria, pentru Prosport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#cfr cluj coronavirus , #stiri fotbal