Jula vrea salariu marit la Cottbus

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 13:37
1106 citiri
Jula vrea salariu marit la Cottbus

Energie Cottbus, echipa clasata pe locul 3 in liga a doua germana, i-a oferit un contract pe 3 ani atacantului roman Emil Jula, insa fostul fotbalist al Otelului ezita sa semneze. Jucatorul vrea sa ramana la Cottbus, dar solicita o marire de salariu.

La 31 de ani, Emil Jula este cel mai varstnic jucator din lotul lui Energie Cottbus. Echipa din estul Germaniei i-a propus prelungirea contractului pana in ianuarie 2014, cu acelasi salariu prevazut in actuala intelegere, scadenta in vara acestui an.

Intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Bild, Jula spune ca a mai solicitat timp de gandire la oferta venita din partea clubului.

"Imi cunosc valoarea si stiu ca merit mai mult. Pretentiile mele financiare sunt la nivelul performantelor. Oamenii stiu asta si nu voi face compromisuri. Mingea se afla acum la cei responsabili", a spus Jula, care nu se teme ca va fi concediat, asemenea conationalului sau, Sergiu Radu.

"In fotbal totul se rezuma la bani. Am 31 de ani, acest contract ar putea fi ultimul in cariera de jucator profesionist, iar eu vreau sa-mi asigur viitorul. Asta nu inseamna ca am solicitat un salariu pe care Energie sa nu-l poata plati", a mai declarat Jula.

Intrebat daca are si alte oferte, Jula a raspuns: "Da, dar sufleteste ma simt legat de Cottbus. Este singura echipa la care am jucat de cand am venit din Romania, insa asta nu inseamna ca voi accepta oferta care mi-au facut-o initial. Vreau mai multi bani."

Emil Jula este al doilea marcator al echipei aflate pe 3 in liga a doua germana, cu 6 reusite, 5 mai putine decat golgherul Petersen.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Jula salariu marit Cottbus , #stiri fotbal