Leo Messi da in judecata ziarul care i-a divulgat salariul. Starul Barcelonei castiga peste 200.000 de euro pe zi

Luni, 01 Februarie 2021, ora 11:54
3980 citiri
Leo Messi da in judecata ziarul care i-a divulgat salariul. Starul Barcelonei castiga peste 200.000 de euro pe zi
Leo Messi

Atacantul argentinian Lionel Messi a anuntat ca va intreprinde actiuni legale impotriva cotidianului El Mundo, care a publicat duminica cifrele contractului sau cu clubul de fotbal FC Barcelona, informeaza agentia EFE, conform agerpres.ro.

Potrivit EFE, avocatii atacantului argentinian studiaza "implicarea unor surse din interiorul clubului care au avut acces la contract si au dus la scurgerea de informatii".

La randul sau, FC Barcelona a negat categoric orice responsabilitate in publicarea contractului profesionist al lui Lionel Messi si va angaja actiuni in instanta impotriva El Mundo, a anuntat, duminica, clubul catalan intr-un comunicat dat publicitatii.

De asemenea, cei trei candidati la presedintia clubului FC Barcelona, Joan Laporta, Victor Font si Toni Freixa, si-au manifestat nemultumirea fata de aceasta scurgere de informatii si au subliniat rolul major pe care Messi il are la clubul catalan.

Potrivit unor experti economici, Leo Messi reprezinta o sursa de bogatie pentru club, La Liga si orasul Barcelona. Toti sunt de acord ca Messi genereaza mai multi bani pentru Barcelona decat cheltuieste clubul cu el.

Contractul actual al superstarului argentinian Lionel Messi cu FC Barcelona prevede un venit brut de peste 555 milioane euro pentru capitanul echipei catalane intre noiembrie 2017 si iunie 2021, a anuntat, duminica, cotidianul generalist spaniol El Mundo.

Conform El Mundo, acest contract se ridica la 555.237.619 euro brut, pentru patru sezoane, pana la expirarea contractului sau la data de 30 iunie. Aceasta cifra este suma salariului sau fix, a drepturilor de imagine, o serie de prime de mai multe milioane de euro, onorarii si bonusuri care depind de diverse obiective.

Fara a lua in calcul drepturile de imagine, anual, Messi a incasat 138,8 milioane euro brut (74,9 milioane net), sustine acelasi El Mundo. Respectiv, 380.299 euro brut pe zi (210.297 euro net).

Contractul lui Messi cu Barcelona, gros de 30 de pagini, este "cel mai mare contract din istoria sportului" si ramasese secret pana in acest moment, sustine cotidianul spaniol.

Messi a fost pe punctul de a pleca de la Barcelona in vara lui 2020, dar a fost fortat sa ramana de fostul presedinte Josep Maria Bartomeu, care apoi a demisionat.

Centrele de vaccinare incep administrarea de luni, 1 februarie 2021, a vaccinului Moderna, in paralel cu cel produs de Pfizer/BioNTech.

El este noul Man din fotbalul romanesc. Craiova i-a facut deja o oferta. Cine il mai vrea pe fotbalistul minune

George Simion, dupa intalnirea cu Vlad Voiculescu: "Sunt in stare de soc!". Diana Sosoaca a anuntat ca se va duce sa vorbeasca cu ministrul Sanatatii

Ana Maria Prodan, despre Gigi Becali: "Are 1,20 m, pe scaunel, cu mainile ridicate, bust si cap ca sa nu ii ploua in gat, ca nu il foloseste"

"Miracolul" de la Cazinoul Constanta. Celebra cladire-monument incepe sa arate "ca in tinerete" dupa decenii de abandon

Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
Leo Messi a vorbit despre retragere: ”Asta îmi place, asta ştiu să fac”
La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004....
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
El e Messi din șah. Un puști de 10 ani l-a bătut pe Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial VIDEO
Faustino Oro, un băieţel din Argentina în vârstă de 10 ani, a reuşit cea mai bună performanţă a tinerei sale cariere. Pe platforma internaţională Chess.com, copilul născut în 2013 a...
#Leo Messi, #salariu, #fc barcelona, #judecata , #stiri fotbal