Liderul galeriei Stelei, arestat preventiv

Vineri, 31 Mai 2013, ora 16:48
1727 citiri
Liderul galeriei Stelei, arestat preventiv

Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, care fusese retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Judecatoria Sectorului 4.

Alaturi de Mustata, au fost arestati nepotii acestuia, Doru si Stefan Cristian Mustata, precum si alti trei apropiati ai liderului galeriei steliste, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru si Marian Daniel Covaci, acestia din urma fiind acuzati de violare de domiciliu.

In noaptea de miercuri spre joi, Aurel Mecic, un apropiat al clanurilor Caran si Vancica, a venit la Sectia 16 si s-a plans ca mai multe persoane din anturajul lui Gheorghe Mustata au venit la poarta lui si ii ameninta familia.

Un echipaj de Politie a mers la fata locului si i-a gasit pe cei reclamati intr-o masina, pe o strada din apropierea locuintei lui Mecic. In timp ce ii legitimau pe acestia, pe langa politisti a trecut si Gheorghe Mustata, care se afla la volanului unui Ford Focus, impreuna cu doua persoane.

Politistii i-au facut semn lui Mustata sa opreasca, insa acesta ar fi accelerat, drept pentru care oamenii legii au pornit imediat in urmarirea autoturismului.

Desi avea Politia pe urmele sale masina, Mustata ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, insotit de cei doi barbati, despre s-a dovedit ca sunt doi nepoti de-ai sai, a intrat in curte.

Pana ca echipajul sa ajunga la fata locului, agresorii au apucat sa-i bata pe toti cei care se aflau in imobil. Sursele citate au precizat ca acestia nu s-au oprit nici la solicitatea politistilor, care au fost nevoiti sa traga doua focuri de avertiment.

Dupa incidentele de la adresa lui Mecic, Mustata si nepotii lui s-au urcat in masina si au fugit de la locul faptei, insa autoturismul in care se aflau a fost blocat in trafic, pe Soseaua Oltenitei.

In urma conflictului in care au fost implicati liderul galeriei Stelei si nepotii lui, trei persoane au fost transportate la spital.

intre Aurel Mecic si seful galeriei steliste exista un conflict mai vechi.

Dosarul in care Mustata este cercetat alaturi de cei doi nepoti a fost preluat, de la Sectia 16, de politistii Serviciului de Investigatii Crimnale al Politiei Sectorului 4.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#sef galerie Steaua arestat preventiv, #Gheorghe Mustata arestat preventiv , #stiri fotbal