S-au stabilit ultimele doua calificate in play-off-ul Ligii 1. Cum s-a incheiat duelul la distanta dintre Botosani, Clinceni si Chindia

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 22:50
4434 citiri
S-au stabilit ultimele doua calificate in play-off-ul Ligii 1. Cum s-a incheiat duelul la distanta dintre Botosani, Clinceni si Chindia
FC Botosani s-a calificat in play-off

Academica Clinceni, in premiera, si FC Botosani s-au calificat in play-off, dupa meciurile jucate vineri in deplasare, in etapa a 30-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, conform agerpres.ro.

Academica a invins-o pe Dinamo cu scorul de 3-1, dupa ce ilfovenii au marcat golurile in primele 17 minute. Raul Rusescu (4) a deschis scorul, in urma unui corner, Andrei Cordea (11) a majorat diferenta cu un sut la coltul lung, iar francezul Thibault Moulin (17) a reusit primul sau gol in Liga I direct din corner.

Golul de onoare al lui Dinamo a fost semnat de Ricardo Grigore (73), dupa un corner.

Dinamo a avut doua mari ocazii de gol, dar Robert Moldoveanu a ratat incredibil din 6 metri, cu poarta goala (48), iar Vlad Achim (49) a trimis in transversala. Dinamo a terminat meciul in zece oameni, dupa ce fundasul Marco Ehmann a fost eliminat pentru fault in postura de ultim aparator (90+3).

FC Botosani a remizat cu FC Voluntari, 1-1 (1-0), in deplasare. Nord-macedoneanul Stefan Askovski (20) a deschis scorul pentru oaspeti, iar cehul Lukas Droppa (52) a egalat dupa pauza. A fost primul gol al lui Droppa pentru Voluntari.

FC Arges a invins-o pe Chindia cu 3-1 (0-1), la Pitesti. Echipa antrenata de Emil Sandoi a deschis scorul prin Denis Dumitrascu (30), cu un sut splendid din marginea careului. Gazdele au egalat dintr-un penalty usor acordat la un duel intre Dumitrascu si Ionut Nastasie. Golgheterul Cephas Malele a marcat din lovitura de pedeapsa (55). Ionut Nastasie (77) a adus echipa gazda in avantaj, iar atacantul elvetian de origine angoleza a inchis tabela (88), cu al 14-lea sau gol din acest sezon.

FC Dinamo Bucuresti - FC Academica Clinceni 1-3 (0-3), Stadion "Dinamo" - Bucuresti

Au marcat: Ricardo Grigore (73), respectiv Raul Rusescu (4), Andrei Cordea (11), Thibault Moulin (17).

Cartonas rosu: Marco Ehmann (Dinamo, 90+3).

Arbitru: Horatiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenti: Valentin Avram (Bucuresti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezerva: Iulian Dima (Bucuresti)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Constantin Statescu (Bucuresti) - LPF

FC Voluntari - AFC Botosani 1-1 (0-1), Stadion "Anghel Iordanescu" - Voluntari

Au marcat: Lukas Droppa (52), respectiv Stefan Askovski (20).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galati); arbitri asistenti: Bogdan Gheorghe (Bucuresti), Mihai Marius Marica (Bistrita); arbitru de rezerva: Claudiu Marcu (Constanta)

Observatori: Corneliu Fecioru (Bucuresti) - CCA, Mircea Calin (Bucuresti) - LPF

FC Arges - AFC Chindia Targoviste 3-1 (0-1), Stadion "Nicolae Dobrin" - Pitesti

Au marcat: Cephas Malele (55 - penalty, 88), Ionut Nastasie (77), respectiv Denis Dumitrascu (30).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenti: Vasile Marinescu (Bucuresti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezerva: Sebastian Coltescu (Craiova)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timisoara) - CCA, Eduard Alexandru (Ploiesti) - LPF

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hermannstadt - FC Botoșani, meci decis în prelungiri de un gol marcat de echipa în inferioritate
Hermannstadt - FC Botoșani, meci decis în prelungiri de un gol marcat de echipa în inferioritate
Formaţia Hermannstadt a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii, în care a jucat peste 65 de minute în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#fc botosani, #Clinceni, #play off , #stiri fotbal