Ziare.com

Lovitura de teatru la Ploiesti: Primaria baga bani la Petrolul si in timpul anchetei DNA

Marti, 11 Februarie 2014, ora 07:55

   

Lovitura de teatru la Ploiesti: Primaria baga bani la Petrolul si in timpul anchetei DNA
Lovitura de teatru la Ploiesti, acolo un de autoritatile locale vor continua sa pompeze bani in echipa Petrolul desi DNA efectueaza o ancheta referitoare la sumele care ajung in conturile "lupilor"

In momentul in care procurorii anticoruptie au "descins" la Ploiesti, autoritatile locale au decis sa suspende orice plata catre cei de la Petrolul pana la finalizarea anchetei.

Banii destinati echipei de fotbal urmau sa intre in fondul de rezerva si sa fie deblocati doar daca totul era in regula.

Numai ca la sedinta Consiliului Local in care trebuia votat acest lucru nu s-a intrunit cvorumul necesar, astfel ca asocierea dintre autoritatile locale si Petrolul ramane in vigoare.

"Abia am fost si eu informat de aceasta decizie, de a nu se intruni cvorumul si de a nu se intrerupe finantarea catre echipa", a explicat patronul "lupilor", Dan Capra, la DigiSport.

DNA a demarat o ancheta la Ploiesti pentru a afla in ce conditii banii din bugetul local ajung la echipa de fotbal.

26 din cei 27 de consilieri locali au fost deja audiati de procurorii anticoruptie, asa cum s-a intamplat si cu city-managerul, secretarul municipiului si primarul Ploiestiului.

Petrolul primeste bani de la Primarie in baza unui protocol de asociere, echipa fiind premiata pentru performantele interne. O clasare in top 5 la finalul sezonului aduce un bonus de doua milioane de euro, una in top 10 aduce un milion de euro iar castigarea Cupei Romaniei un alt milion de euro.

In total, "lupii" ar fi trebuit sa primeasca trei milioane de euro pentru performantele din sezonul trecut, insa nu le-a fost virata pana acum decat jumatate din suma.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2622 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor