Razvan Lucescu se implica la un club din Romania: le-a trimis o suma mare de bani

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 07:45
10557 citiri
Razvan Lucescu se implica la un club din Romania: le-a trimis o suma mare de bani
Razvan Lucescu

Razvan Lucescu a decis sa sprijine un club de fotbal din Romania.

Antrenorul a trimis 100.000 de lei catre gruparea SR Brasov, din Liga a treia, echipa care se doreste a fi continuatoarea celor de la FC Brasov.

Autocarul lui Real Madrid, atacat de fanii lui Liverpool

Lucescu jr a facut acest gest pentru a acoperi aproape jumatate din datoriile pe care clubul le are la ANAF.

"Datoriile vechi catre ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au ramas piedica cea mai mare, cu datorii catre stat nu se pot primi sponsorizari deductibile pentru companii si nici nu se pot initia proiecte cu alte surse de finantare.

S-a apelat la stegari sau fosti stegari de pretutindeni pentru a da o mana de ajutor in perpetuarea spiritului stegar pe o baza solida unde se vor regasii toti iubitorii galben-negrilor.

Un PAS URIAS a fost facut zilele trecute, cand STEGARUL RAZVAN LUCESCU, fost jucator si mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a orasului, a raspuns afirmativ solicitarilor venite din partea managerului general CIPRIAN JURUBESCU si a trimis o suma consistenta in conturile clubului, care acopera aproape jumatate din datorille catre ANAF!

Ii multumim lui RAZVAN LUCESCU pentru tot ce a facut pentru FC BRASOV si pentru ca s-a implicat in sustinerea SR BRASOV. Este un alt semnal ca SR BRASOV trebuie sa continue drumul inceput in 1936 de echipa cea mai iubita a orasului de la poalele Tampei.

Gestul lui RAZVAN LUCESCU ne obliga si pe noi, toti "STEGARII" sa continuam demersurile de a readuce clubul la o stabilitate din punct de vedere financiar", se arata intr-un comunicat al clubului.

Adversar puternic pentru Răzvan Lucescu în sferturile Conference League
Adversar puternic pentru Răzvan Lucescu în sferturile Conference League
PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a ajuns în sferturi după ce a câștigat cu Dinamo Zagreb cu 5-1 în returul optimilor, în tur fiind învinsă cu 0-2. Pentru un loc în semifinalele...
Reacție memorabilă a lui Răzvan Lucescu, după calificarea în sferturile Conference League
Reacție memorabilă a lui Răzvan Lucescu, după calificarea în sferturile Conference League
Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, s-a calificat joi seara în sferturile Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 5-1, gruparea...
#lucescu, #razvan lucescu, #lucescu jr, #fc brasov, #sr brasov , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Grebla
Grebla
rank 2
Asta ar trebui sa fie la inchisoare