Lutu: Ganea si Cartu l-au lasat lat pe Frasineanu!

Marti, 29 Iunie 2010, ora 13:40
7147 citiri
Lutu: Ganea si Cartu l-au lasat lat pe Frasineanu!

Ionel Ganea a povestit marti, pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, cateva intamplari din viata lui de fotbalist.

Pe langa numeroasele intamplari haioase, Lutu a dezvaluit si doua incidente in care a fost implicat Cornel Frasineanu, care a luat bataie atat de la Ionel Ganea, cat si de la Sorin Cartu.

"Ganea i-a dat o data un picior in gura lui Frasineanu de a mancat ala cu paiul doua saptamani. A vrut sa intervina Trica: 'Bai Ionele, haide, ma...'. Ganea s-a repezit la el: "Ce, ba, ce te bagi tu? Te bat si pe tine de te lesin!", asa ca Trica s-a razgandit: 'Aaa, nu, frate, ca eu n-am nici o problema'", a dezvaluit Lutu.

N-a fost singura bataie incasata de Frasineanu la care a asistat Lutu: "Tin minte un cantonament cu Universitatea in Grecia . Jucam un amical, nu mai stiu cu cine, si Cartu a injurat toata prima repriza: "Te omor, iti fac, iti dreg!". Am ajuns in vestiar la pauza si a aparut si Cartu: "Baaa, te omor, fir-ai al dracu' sa fii!". Se indrepta chiar spre mine, asa ca m-am chircit intr-un colt, cu mainile in dreptul capului, cu gandul sa ma apar de lovituri. Da' nea Sorin n-avea treaba cu mine, a trecut si s-a dus direct la Frasineanu, pe care l-a luat intr-o serie de l-a lasat lat."

Bun prieten cu Cosmin Olaroiu, cel poreclit odata noul Hagi a dezvaluit o intamplare haioasa petrecuta pe vremea cand evoluau amandoi in Coreea de Sud.

"Cand am ajuns acolo prima oara, el mi-a zis: "Lutule, vezi ca aici nu e ca-n Romania! Daca l-ai driblat pe unul, dai drumu' repede la minge, ca astia alearga mult si se intorc, nu poti sa-i fentezi tu de o mie de ori!". "Da, Oli, stai linistit!". La primul meci, l-am driblat pe primul, pe al doilea, da' asta a bagat alunecare si, nu stiu cum, a ajuns cu capul langa minge. Am vrut sa sutez, dar l-am nimerit direct in cap, ce mai, rau de tot, de au sarit toti coreenii pe mine. Oli s-a bagat sa ma salveze, i-a tavalit pe toti si am fost amandoi eliminati. La meciul urmator, echipa juca pe 4.000 de dolari la victorie, conducea cu 5-0 si noi doi stateam in tribuna. Olaroiu fierbea: "Lutule, daca mai pierd bani pe-aici din cauza ta, te omor!", a spus Lutu.

Interviul complet il puteti citi pe Gazeta Sporturilor

Ionut Lutu (35 de ani) a evoluat in cariera sa la peste 10 echipe, printre care Universitatea Craiova, Steaua, Rapid si Galatasaray.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ionut Lutu , #stiri fotbal