Oficial dinamovist, despre fotbalistul prins dopat: "Nu ne comportam cu el ca si cum ar fi un lepros"

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 19:36
1675 citiri
Oficial dinamovist, despre fotbalistul prins dopat: "Nu ne comportam cu el ca si cum ar fi un lepros"
Magaye Gueye

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaina la un control antidoping, iar directorul sportiv al Dinamo, Mario Nicolae, a explicat ca acesta este sustinut in comunicarea cu Agentia Nationala Antidoping (ANAD), conform news.ro.

"Acum Magaye e suspendat, urmand ca la finalul anchetei, daca va iesi ca este vinovat, sa se incheie contractul de munca. Apoi, vom merge mai departe. Nu putem tolera asa ceva cand e vorba de imaginea lui Dinamo. Vor fi cerute daune, imaginea lui Dinamo e afectata, am aparut in toate ziarele din lume. Contractul are clauze clare, daca e prins pozitiv sau refuza controlul, clubul poate termina unilateral urmand sa ceara daune in cazul unei astfel de situatii, vorbim de cocaina, de imagine, de Dinamo, nu ai cum sa treci peste, nu te poti juca cu astfel de lucruri", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

"Cand a aparut episodul jacuzzi, nimeni nu i-a aratat mai multa sustinere decat cei din DDB, dar se pare ca Gueye nu a invatat nimic. Fanii se simt tradati, dezamagiti. Au contribuit cu bani, si-au rupt din alocatie, din pensie, iar banii tai se duc la un jucator care pateaza numele lui Dinamo. Sa nu credeti ca ne comportam cu el ca si cum ar fi un lepros, tinem legatura, il sprijinim in comunicarea cu ANAD. Cu exceptia episodului jacuzzi, el se pregatea foarte bine, venea la timp, nu intarzia, nu puteai stii ce face in restul timpului. Nu ne-a dat de banuit ca are un anturaj", a precizat oficialul dinamovist, conform digisport.ro.

Atacantul dinamovist Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu cocaina, in urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa Romaniei.

Conform sursei citate, jucatorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo in legatura cu acest caz. LPF, COSR si Federatia au fost, de asemenea, instiintate.

Scandalos. Cine e sportiva data in judecata pentru ca a ramas insarcinata. I-a fost taiat si salariul pe o luna

Celebrul "Maracana" nu mai exista. Care va fi noul nume al stadionului din Rio. Polemica uriasa in jurul deciziei

10 martie 1974 - Povestea celui de-al patrulea titlu mondial cucerit de Romania la handbal masculin

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Magaye Gueye, #Dinamo, #scandal, #dopaj , #stiri fotbal
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
"Nu ne comportam cu el ca si cum ar fi un lepros". OK :)))