"Maradona a fost omorat!" Cine a lansat aceasta ipoteza socanta

Joi, 17 Iunie 2021, ora 10:45
1979 citiri
"Maradona a fost omorat!" Cine a lansat aceasta ipoteza socanta
Diego Maradona FOTO twitter

Rodolfo Baque, avocatul uneia dintre infirmierele lui Diego Maradona, a declarat, miercuri, ca starul argentinian a fost omorat, el acuzandu-i pe medicii care l-au tratat pe fostul fotbalist ca sunt responsabili de deces, informeaza AFP.

Diego a fost omorat", a spus Baque, avocatul infirmierei Dahiana Madrid.

Avocatul a precizat ca Maradona a primit medicamente psihotrope care i-au accelerat pulsul, desi era tratat si pentru o boala a inimii.

"Exista o responsabilitate a medicilor care l-au tratat. Au fost multe semnale de alarma ca Maradona va muri. Si niciunul dintre medici nu a facut nimic pentru eviitarea acestui lucru", a afirmat Baque.

"Ceea ce Dahiana Madrid a facut a fost sa se conformeze indicatiilor medicilor", a adaugat el.

La fel ca restul echipel medicale care l-a ingrijit pe Maradona, Dahiana Madrid, in varsta de 36 de ani, audiata miercuri de procurori la San Isidro, face obiectul unei anchete pentru "omor simplu cu premeditare", pentru care risca o pedeapsa de 8 pana la 25 de ani de inchisoare.

La inceputul saptamanii, infirmierul de noapte al lui Diego Maradona, primul membru al echipei sale medicale care s-a prezentat la Parchetul argentinian, a negat ca si-a abandonat pacientul intr-o agonie lenta, sustinand ca i s-a "ordonat sa nu-l trezeasca".

Ricardo Almiron, in varsta de 37 de ani, a petrecut mai mult de sapte ore la parchetul din San Isidro: el este suspectat ca a mintit sustinand ca idolul fotbalului dormea si respira normal cu cateva ore inainte de moartea sa, insa autopsia a dezvaluit ca el agoniza.

Diego Maradona, care suferea de probleme cu rinichii, ficatul si inima, a murit in 2020 de un atac de cord, singur, la resedinta sa din Tigre, la nord de Buenos Aires, la doar cateva saptamani dupa o operatie pentru un hematom la cap. Avea 60 de ani.

Sapte persoane au fost acuzate de "omor simplu cu premeditare" de catre procurorii care ancheteaza moartea fostului fotbalist Diego Maradona.

Sursa: News.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#maradona, #Diego Maradona, #maradona ancheta, #maradona omorat , #stiri fotbal