Cum a fost batjocorit Marica dupa gestul caritabil facut pentru bolnavii de autism

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 08:58
6344 citiri
Cum a fost batjocorit Marica dupa gestul caritabil facut pentru bolnavii de autism
Ciprian Marica FOTO facebook

Gestul lui Octavian Sovre de a-i cere autograf lui Haaland dupa meciul City - Dortmund este acum altfel perceput, dupa ce s-a aflat adevaratul motiv din spatele acestei actiuni.

Printre cei care s-au oferit sa dea o mana de ajutor, sarind in sprijinul lui Octavian Sovre si al Fundatiei SOS Autism s-a numarat si Ciprian Marica, fostul fotbalist fiind implicat in multe proiecte caritabile.

"Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am intalnit vreodata in particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va contacta cineva implicat.

Nu vreau sa-l felicit, nici sa-l cert. Vreau doar sa-i multumesc ca ne-a dat o lectie importanta! Chiar asa cersind un autograf.

Cat am jucat, nu prea am pus pret pe tricouri. Am facut schimb cu adversarii si le-am oferit celor care mi le-au cerut.

Dar la diversele actiuni la care am participat in ultima vreme, am mai pastrat unele, pentru altele am licitat.

Voi oferi doua dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre si fundatiei SOS Autism.

Unul este al meu de la "Centenarul fotbalului romanesc", iar celalalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participantilor, tricou castigat de mine la licitatia caritabila de dupa eveniment.

Sper din suflet sa va fie de folos! Si ii rog pe toti colegii mei din sport sa doneze macar o amintire cu care sa insenineze ziua, poate chiar viata unui semen care are nevoie", a scris Marica pe Facebook.

Din pacate pentru el, Marica a avut parte nu doar de comentarii pozitive, ci si de replici acide. Mai multi fani i-au cerat sa scoata la licitatie prosopul pe care-l tinea in jurul braului atunci cand a fost surprins inselandu-si sotia cu nevasta unui prieten bun, intr-un hotel din Cluj Napoca. Unul dintre comentatori i-a postat chiar o fotografie in care sotia si femeia alaturi de care a fost surprins Marica apar impreuna.

Fostul fotbalist nu a gustat deloc aceste comentarii, raspunzand acid la cateva dintre ele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Întrebat despre transferul extremei FCSB la prima clasată în Qatar, Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța este surprins de acest transfer în ciuda salariului mare pe care îl...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#marica, #gest autism, #batjocorit, #fani, #prosop, #amanta , #stiri fotbal