Meme Stoica, dezvaluiri despre perioada petrecuta in inchisoare: Am stiut sa fac puscarie

Marti, 22 Martie 2016, ora 14:22
5122 citiri
Meme Stoica, dezvaluiri despre perioada petrecuta in inchisoare: Am stiut sa fac puscarie
Foto: Twitter/ Adrian Costeiu

Mihai Stica, fostul manager general al Stelei, a facut o serie de dezvaluiri despre perioada pe care a petrecut-o in inchisoare.

Fostul oficial al campioanei sustine ca detinutii cunoscuti nu au parte de privilegii in spatele gratiilor si se lauda ca a "stiut sa faca puscarie".

In acelasi timp, el marturiseste ca experienta din detentie l-a schimbat in bine.

"Acolo imi cam tremurau genunchii. Cred ca au fost cele mai dificile momente din viata mea. Am fost confuz vreo doua zile, iar dupa aia am intrat direct in paine si nu am mai iesit. Nu exista detinut VIP sau televizor cu diagonala mare. Este un televizor cu cea mai mica diagonala posibila. Asa e la Rahova si la Jilava, unde am fost eu. Nu exista facilitati pentru detinutii cu notorietate. Cand s-au deschis usile la Jilava, am crezut ca este un RMN. Daca faci curat in fiecare zi, nu este mizerie. Austeritatea nu inseamna mizerie.

Figurativ, nu am fost inchis nicio clipa. Fizic eram acolo, mintea mea nu a fost inchisa niciodata. Nu am suferit, dar nici nu pot spune ca mi-a fost bine. Am stiut sa fac puscarie. Cred ca daca as face un clasament al celor care stiu sa faca puscarie, pentru ca asta e o arta, m-as bate la primul loc.

Poti primi pachete cu mancare, poti sa cumperi de la magazinul penitenciarului o data pe saptamana. Ai program la televizor, dar pana la ora 23. Am primit o lectie extraordinar de importanta.

Meme Stoica revine in forta in fotbalul romanesc: Iata ce anunt a facut

Inainte eram foarte nervos, eram definitia haterului. Cel mai mare castig este acela ca acum ma bucur de fiecare clipa. Eu, in afara puscariei, am avut probleme. Am cochetat cu depresia si eram dependent de somnifere. Am luat patru ani medicamente. Depresia e o boala ca oricare alta", a declarat Stoica la Antena Stars, scrie gsp.ro.

Mihai Stoica a fost liberat conditionat din inchisoare la jumatatea lunii februarie.

El a ispasit un an si 11 luni din condamnarea de trei ani si jumatate de detentie primita in "Dosarul Transferurilor".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#meme stoica inchisoare, #Meme Stoica experienta inchisoare, #Meme Stoica eliberat inchisoare , #stiri fotbal