Ministrul Dezvoltarii, in vizita la stadionul din Giulesti. Stadiul lucrarilor si cand va fi gata noua arena

Marti, 05 Ianuarie 2021, ora 16:03
2902 citiri
Ministrul Dezvoltarii, in vizita la stadionul din Giulesti. Stadiul lucrarilor si cand va fi gata noua arena
Stadionul Giulesti

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Administratiei, Cseke Attila, a verificat marti stadiul lucrarilor la Stadionul "Valentin Stanescu" din Giulesti si a subliniat ca a primit asigurari din partea constructorilor ca arena va fi finalizata pana la sfarsitul lunii mai, conform agerpres.ro.

"M-am bucurat sa constat ca se lucreaza in ritm sustinut pe arena din Giulesti si am fost asigurat de constructori ca aceasta va fi finalizata pana la sfarsitul lunii mai, astfel incat stadionul sa poate fi redat in conditii optime bucurestenilor si, in acelasi timp, pentru a ne onora obligatiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din aceasta vara", a precizat ministrul Dezvoltarii, potrivit unui comunicat al MDLPA, transmis, marti, AGERPRES.

Obiectivul, in valoare de 33,5 milioane de euro, va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri, iar stadiul fizic al lucrarilor este de 55%. Au fost finalizate lucrarile la suprastructura, structura metalica de rezistenta a acoperisului este aproape finalizata, se afla in stadiu avansat lucrarile privind montajul invelitoarei metalice a acoperisului, se executa lucrari la fatada exterioara, se realizeaza compartimentari in interior, se lucreaza la instalatiile sanitare, electrice, de ventilatie si au inceput lucrarile de realizare a stratului suport pentru viitoarea suprafata de joc a arenei.

Ministrul Cseke Attila a vizitat marti si arenele Arcul de Triumf si Steaua, ale caror lucrari au fost finalizate si pentru care a inceput deja procesul de receptie, in vederea predarii acestora catre beneficiari (Ministerul Tineretului si Sportului, respectiv Ministerul Apararii Nationale).

Cele trei stadioane sunt finantate de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, prin subprogramul "Complexuri sportive", derulat de Compania Nationala de Investitii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă vineri că Guvernul subordonează administraţia publică locală intereselor politice dacă adoptă ordonanţa privind comasarea europarlamentarelor...
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, pe tema candidatului pe care PNL îl va propune pentru Primăria Capitalei. Acesta a dat exemple de primari apreciați, în...
#Stadionul Giulesti, #ministrul Dezvoltarii, #Cseke Attila , #stiri fotbal