New York City FC a deschis o ancheta dupa ce o fosta stagiara l-a acuzat de hartuire sexuala pe David Villa

Joi, 23 Iulie 2020, ora 12:35
2205 citiri
New York City FC a deschis o ancheta dupa ce o fosta stagiara l-a acuzat de hartuire sexuala pe David Villa
Foto: Facebook / David Villa Sanchez

New York City FC, la care evolueaza mijlocasul Alexandru Mitrita, a deschis o ancheta dupa ce o fosta stagiara l-a acuzat de hartuire sexuala pe fostul international spaniol David Villa, informeaza presa americana.

"New York City Football Club a aflat de acuzatiile facute de o fosta stagiara, vazandu-le pe retelele de socializare. Tratam aceasta problema foarte serios si nu toleram hartuirea de niciun fel, in niciun domeniu al organizatiei noastre. Am lansat imediat o ancheta in aceasta privinta", a aratat clubul intr-un comunicat.

Sub numele Skyler B, tanara a lansat acuzatiile pe Twitter, saptamana trecuta, afirmand: "Hartuirea prin care am trecut la NYCFC a fost atat de rea, incat acum ideea de sport profesionsit ma ingrozeste. Sa raman in domeniul sportului ma ingrozeste. Imi schimb intreaga cariera, din cauza ca rahatul pe care mi l-au facut mi-a ruinat visele."

Ea a mai scris, la 17 iulie, ca rar trecea o zi fara ca Villa sa o atinga sau sa o hartuiasca verbal si ca sefii ei au considerat totul ca fiind foarte comic.

De asemenea, ea a sustinut ca a fost "pipaita", "batjocorita" si "inghiontita" in timpul petrecut cu echipa, desi nu a atribuit direct acest comportament lui Villa.

David Villa a negat acuzatiile, intr-o declaratie transmisa catre ESPN prin intermediul agentului sau: "Resping cu fermitate acuzatiile facute despre mine pe Twitter. Aceste acuzatii sunt in intregime false si le neg."

In declaratia lui Villa, el a spus ca nu a auzit nimic anterior despre "acuzatiile vagi" ale presupusei victime sau din partea clubului, dar a precizat ca va coopera pe deplin in ancheta gruparii.

"Repet, aceste acuzatii sunt total false. Hartuirea este o problema grava pentru multi oameni. Ii dezonoreaza pe cei care sufera hartuire din partea altora sa o foloseasca drept scuza pentru a face acuzatii false. Deoarece echipa noastra juridica lucreaza pentru a solutiona aceste acuzatii false, cer mass-media si publicului sa respecte dreptul meu la prezumtia de nevinovatie in aceasta chestiune", a mai spus el.

Fostul atacant al echipelor FC Barcelona, Valencia si Atletico Madrid a devenit campion mondial cu Spania, in 2010, si s-a alaturat NYCFC, in 2015. Villa s-a transferat apoi la echipa japoneza Vissel Kobe, in 2018, si s-a retras anul trecut din activitatea de fotbalist profesionist, la varsta de 38 de ani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#david villa hartuire sexuala , #stiri fotbal