"Era turta de beat!" Daniel Pancu a intrat in colimatorul suporterilor Rapidului

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 13:03
4578 citiri
"Era turta de beat!" Daniel Pancu a intrat in colimatorul suporterilor Rapidului
Daniel Pancu FOTO TelekomSport

Rapid a pierdut cu 1-0 meciul cu FCU Craiova din play-off-ul Ligii a doua, prima infrangere dupa o serie de cinci victorii la rand.

A fost de ajuns un singur esec pentru ca apele sa se tulbure la Rapid. Imediat dupa meci, Daniel Pancu si Marius Sumudica au intrat in diect la DigiSport pentru a critica jocul echipei.

"Jocul din aceasta seara m-a dezgustat! O echipa care are superioritate numerica nu poate emite pretentii la promovare daca nu trage un sut la poarta, daca nu are un corner.

Echipa Rapidului din momentul de fata nu cred ca are mai mult de doi jucatori care sa faca fata la Liga 1. Vorbesc asa, la general. Craiova are o echipa solida, este bine organizata in teren. Rapid a aratat rau si a aratat rau si la Timisoara. Mihai Iosif are cel mai mare noroc din viata lui ca antreneaza Rapidul, dar echipa este in cadere", a spus Pancu, in cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Pe multa lume a surprins aceasta tirada, dar Pancu a parut ca nu se afla "in apele lui". Suporterii rapidisti au reactionat imediat pe retelele de socializare, subliniind starea euforica in care se regasea fostul antrenor si jucator.

"Era turta de beat Pancu", a scis un suporter. "Unii au baut mai mult decat trebuia si au asteptat la cotitura infrangerea aceasta", a scris un altul.

Pancu are mai multe aventuri bahice "in plamares". Dupa un meci Chelsea - Besiktas, a petrecut cu Mutu si n-a mai ajuns la aeroport, pentru a lua avionul de intoarcere spre Istanbul.

Altadata, s-a batut cu Tamas intr-un local, ambii fiind bine "afumati".

De asemenea, Pancu a ramas fara permis dupa ce a fost prins baut la volan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#pancu, #daniel pancu, #CSU Craiova, #Rapid , #stiri fotbal