Pedeapsă majorată pentru Gheorghe Ștefan. Câți ani de închisoare va face fostul patron al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț

Marti, 14 Septembrie 2021, ora 19:47
3733 citiri
Pedeapsă majorată pentru Gheorghe Ștefan. Câți ani de închisoare va face fostul patron al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț
Gheorghe Ștefan

Gheorghe Ştefan, fost primar al municipiului Piatra-Neamț și fost patron al echipei de fotbal Ceahlăul, a fost condamnat de Curtea de Apel la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, o sancțiune mărită față de decizia din 2019.

Inițial, Tribunalul București i-a aplicat lui Gheorghe Ștefan o pedeapsă de 3 ani și 9 luni, în dosarul Giga TV.

Omul de afaceri poreclit ”Pinalti” a fost condamnat alături de alte nume grele, precum Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD, Laura Georgescu, fostă șefă CNA, și Narcisa Iorga, fost membru CNA.

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la 3 ani DE închisoare cu executare, iar fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare.

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnată la 3 ani închisoare cu suspendare, instanţa impunându-i acesteia să desfăşoare o activitate neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 120 de zile în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 2 sau Administraţiei Domeniului Public Sector 6. Iniţial, Iorga primise o pedeapsă cu executare.

#Gheorghe tefan, #inchisoare, #pedeapsa, #ceahlaul , #stiri fotbal