Ce pedepse vor primi cluburile de fotbal care au fondat Superliga europeana

Luni, 26 Aprilie 2021, ora 14:24
3442 citiri
Ce pedepse vor primi cluburile de fotbal care au fondat Superliga europeana
Aleksandr Ceferin si Andrea Agnelli,presedintele lui Juventus. Foto: Facebook / SportPress24

Presedintele UEFA, Aleksandar Ceferin, a promis sanctiuni impotriva celor douasprezece cluburi implicate in crearea Super League, dar acestea ar putea fi diferite in functie de implicarea lor in proiect, informeaza lesoir.be, care citeaza Gazetta dello Sport.

Sursa citata precizeaza ca Real Madrid, Juventus si FC Barcelona ar putea primi sanctiuni mai severe decat celelalte cluburi in urmatoarele saptamani.

Fara numar! Cati bani va incasa Mircea Lucescu pentru castigarea titlului cu Dinamo Kiev in Ucraina

"Sanctiunile vor afecta si liderii, care risca suspendarea sau interzicerea exercitarii functiilor", avertizeaza cotidianul italian.

"Toata lumea trebuie sa sufere consecintele a ceea ce a facut, nu se poate spune ca nu s-a intamplat nimic. Dar pentru mine exista o mare diferenta intre cluburile engleze si celelalte sase. Cluburile engleze au iesit primele, si-au recunoscut greseala. Este nevoie de o anumita tarie de caracter pentru a spune: ", a avertizat Aleksandar Ceferin, in Daily Mail.

Veste mare primita de Sorana Cirstea de la viitorul socru, Ion Tiriac

El a spus ca pozitia cluburilor engleze este in contrast cu cea a gruparilor Real Madrid, Barcelona si Juventus. Conducatorii acestor trei cluburi au fost ironizati de Ceferin, care a vorbit despre "cei care simt ca Pamantul este plat si cred ca Superliga exista inca".

Sase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham si Chelsea, unul din Italia, Inter Milano, si unul din Spania, Atletico Madrid, au renuntat oficial la Superliga europeana, la 48 de ore de la anuntul infiintarii. AC Milan a dat un comunicat ambiguu, din care ar reiesi ca si gruparea "rossonerro" iese din proiect. Dintre fondatori, au mai ramas ferme trei grupari, Juventus, Real Madrid si FC Barcelona.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ceferin pedepse cluburi Superliga , #stiri fotbal